Damm ha volgut que cadascun dels dies del mes de desembre siguin els més dolços d'enguany, i per això torna el seu particular Calendari d’Advent. Voleu quines sorpreses ens tenen preparades? 

Enguany, el Calendari d’Advent de Damm compta amb disseny de la britànica Zoë Barker, que ha reinterpretat la façana de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Inaugurada el 1905, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’hi va elaborar cervesa durant més de 85 anys. 

Calendari d'Advent de Damm 04
 

Rere les finestres de la Fàbrica s’hi amaguen 24 sorpreses a descobrir, entre les quals es podran trobar les diferents cerveses de la companyia –de les més antigues fins a les més recents–, així com altres sorpreses que s’aniran descobrint dia rere dia. 

El novembre del 2021, Damm va llençar per primera vegada el seu calendari d’Advent, amb una edició limitada que ràpidament va esgotar-se a la web de la cervesera. L’edició limitada de 2022 ja està a la venda a shop.damm.com a un preu de 75 €, amb despeses d’enviament incloses per a tot Catalunya.