T'agrada la fruita d'Ametller Origen? Sí, oi? I les seves verdures, també, veritat? Ara bé, més enllà del seu producte, en saps més coses? Si és així, això t'interessa! I és que la cadena d'alimentació catalana està buscant el seu millor fan, amb un trivial de 11 preguntes anomenat 'El fan més fan'.

El premi és ben suculent, eh! Una targeta regal d’Ametller Origen valorada en 200 euros mensuals durant un any. Ni més ni menys que un total de 2.400 euros dividits en 12 mesos. Aquest premi s'adjudicarà entre els 10 participants (triats per sorteig) de la gran final, que serà conduïda pel conegut presentador de TV3 Llucià Ferrer, conegut per ser la cara visible del programa 'Atrapa'm si pots'.

Presentación temporada 21-22 TV3, Llucià Ferrer - Montse Giralt
Fotografia del presentador televisiu Llucià Ferrer, conegut per, entre altres coses, conduir el concurs 'Atrapa'm si pots' de TV3 / Foto: Montse Giralt

Des d'ElNacional.cat hem volgut trencar el gel, és per això que hem visitat un establiment d'Ametller Origen per posar a prova alguns dels seus clients. Fes un cop d'ull al vídeo i esbrina si tu encertaries les preguntes!


Què, t'han entrat ganes de participar, oi? Doncs no esperis més, clica aquí i respon el trivial.

Si ara no pots, no pateixis, tens temps per fer-ho fins al 30 de juny. Però no badis, que el temps vola!