Entre un petó amb llengua i un deliri de puresa virginal. Quan la cuina no empra el foc, replanteja la seva pròpia essència. A jutjar per la foto, sembla un plat conceptual, sense profunditat ni sabor. Però que no et traeixi l’imaginari molecular! No és una esferificació feta amb químics, sinó un autèntic pèsol gestat dins una tavella durant sis mesos.

LA GOURMETERIA 4 5 F

Ingredients per a 4 persones

  • 120 g de pèsols pelats (o 1 kg de clavelles)
  • 400 g de Carpaccio de vedella
  • Sal gruixuda

Recepta pas a pas

  1. Peleu els pèsols.
  2. Escaldeu-los al vapor 1 minut.
  3. Emplateu el carpaccio de vedella amb els pèsols i un xic de sal gruixuda.

Consell

Repartiu els pèsols i la sal gruixuda amb gràcia sobre la carn. Un plat bonic fa obrir la gana i capta l’atenció de la gent.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Mort digna del porró
LA GOURMETERIA Mort digna del porró Joan Carbó Solé