El Reial Madrid ja té solució al seu desastre: Zinedine Zidane. El club blanc ha fet oficial la tornada de l'entrenador francès després de veure com el Madrid ha fet aigües aquesta primera temporada sense ell. El seu contracte serà per a aquesta temporada i tres més, fins al 30 de juny del 2022.

284 dies han passat des del seu adeu. Nou mesos després de la seva marxa del Madrid, Zidane torna a agafar les regnes del vigent campió d'Europa. Precisament Zidane, un dels últims ídols del madridisme, torna a la casa on ha aconseguit aixecar tres Champions League en les darreres tres temporades.

Florentino Pérez es treu de sobre un problema que li començava a coure. Trencament intern a la plantilla, sense confiança en Santiago Solari i desastre esportiu.

Zinedine Zidane Madrid final Champions   EFE

EFE

I així, amb el canvi a marxes forçades de Zidane, es vol tornar a ser el gran equip capaç de competir en totes les competicions. Amb el francès d'entrenador, el Madrid ha guanyat 104 partits de 149. Zidane recupera la il·lusió i es converteix en el tercer entrenador del Madrid aquesta temporada després de passar amb molta pena per la banqueta blanca Julen Lopetegui i Solari.

Els objectius de Zidane aquesta temporada seran els de lluitar pel títol (gairebé impossible) de Lliga, de recuperar els futbolistes que han perdut les ganes com Isco, Modric, Kroos, Marcelo, entre d'altres, i tornar a guanyar com ho havien fet amb ell a la banqueta.