Venen setmanes mogudes a les oficines del Camp Nou, i és que el mercat de fitxatges estiuenc està a la cantonada. Un dels noms propis al FC Barcelona és el d'Ansu Fati. Des que heretés el '10' de Leo Messi i, precisament, se li assenyalés com l'hereu al tron de l'astre argentí, les coses no han anat bé per a l'internacional espanyol.

Aquella maleïda lesió de menisc va canviar per complet la història d'un Ansu Fati que estava cridat a encapçalar el Barça del futur. La seva irrupció en el conjunt blaugrana va ser estel·lar, tanmateix, per culpa dels seus problemes físics, i de la pressió de ser el nou Messi, el rendiment del davanter ha anat caient en picat, i s'ha vist relegat a un rol secundari.

Ansu Fati es posa les mans al cap en Getafe / Foto: EFE - Sergio Perez
Ansu Fati es posa les mans al cap en Getafe / Foto: EFE - Sergio Perez

Ansu Fati vol seguir

Al club català consideren que Ansu no tornarà a ser el que era, malgrat que encara li queden molts anys de carrera, ja que té 20 anys. No obstant això, malgrat la seva curta edat, Joan Laporta i la seva directiva el volen fora de la plantilla dirigida per Xavi Hernández, i és que necessiten fer caixa per poder portar les cares noves.

De fet, moltes de les informacions que surten des de l'entorn situen el seu futur lluny del Camp Nou. Compta amb un gran cartell a Europa i el seu agent, Jorge Mendes, ja ha rebut algunes ofertes per treure al seu representat de la ciutat Comtal, perquè posi rumb a un projecte que sí que compti amb ell.

Xavi Hernández substitueix Ansu Fati davant del Girona / Foto: EFE - Quique García
Xavi Hernández substitueix Ansu Fati davant del Girona / Foto: EFE - Quique García

Al Barça estan com a bojos per vendre'l, però ell té altres plans. No vol sortir del FC Barcelona i es veu preparat per convèncer Xavi Hernández que té un lloc al seu equip, així ho ha informat As. En un sopar amb el seu agent, Fati, es va mostrar rotund: "vull seguir al Barça".

Si Ansu no surt, se n'anirà a la banqueta

El pare del davanter, Bori Fati, que va protagonitzar unes dures declaracions per la situació que estava vivint Ansu, ha recollit el guant del seu fill i ha assegurat que seguirà: "Sí, seguríssim que seguirà, estem contentíssims", va assegurar. Així doncs, Mendes, li ha fet saber el Barça les intencions del seu jugador.

Leo Messi senyera Catalunya escut Barça EFE
Leo Messi s'assenyala l'escut del Barça / Foto: EFE

I al clubel  veuen com un dels emblemes de La Masía, són conscients d'això, però la necessitat imperiosa de vendre, juntament amb el gran cartell que té Ansu a Europa, el converteixen en el candidat número 1 per sortir. Bàsicament, perquè és pel futbolista pel qual més diners poden treure, perquè hi hagi arribades.

A això, cal sumar-li el retorn de Leo Messi, que suposa un problema per al davanter espanyol. I no només perquè l'astre argentí voldrà portar el '10', assumpte que a Ansu Fati li importa més aviat poc, és que la relació entre ambdós està molt deteriorada després que Ansu abandonés el germà de Messi com a agent per fitxar per Jorge Mendes. Està tot en contra del davanter espanyol que, tot i això, està convençut que una vegada recuperat dels seus problemes físics tornarà al nivell que ha mostrat. Tanmateix, sembla que en el Barça tenen altres plans, i si no surt, li tocarà menjar banqueta durant la temporada.