Un gol de la jove de 17 anys Maria Anglada a la pròrroga ha donat al CP Voltregà la seva sisena Copa d'Europa d'hoquei patins, en derrotar (2-1) al HC Palau de Plegamans, a la final de la competició que s'ha disputat aquest cap de setmana a Manlleu.

Al Voltregà se li ha posat el partit de cara molt aviat amb un gol al minut tres de Cristina 'Motxa' Barceló, en un contraatac que no ha desaprofitat la jugadora gironina del Voltregà per posar la primera pedra per aconseguir el títol de campiones d'Europa. És més, l'argentina Adriana Gutiérrez hauria pogut ampliar diferències pel Voltregà si hagués transformat una falta directa a un minut del descans, però el HC Palau ho ha evitat i ha pogut arribar al descans amb una diferència mínima.

No obstant això, el HC Palau de Plegamans, actual líder de l'OK Lliga femenina amb 13 punts més que el seu rival, que són quartes, no s'ha rendit i en la segona part li ha donat la volta al partit i s'ha bolcat en la recerca d'un empat que els donés la possibilitat d'aixecar per primer cop el màxim trofeu continental. Després de tota la segona part intentant-ho, l'empat ha arribat a poc més de cinc minuts pel final del temps reglamentari. L'autora del gol ha sigut Aina Florenza que, després d'un doble rebuig de la portera del Voltregà Laura Vicente, ha aconseguit marcar i posar les taules al marcador.

Si el partit s'ha decidit a la pròrroga és, en gran mesura, per què el Voltregà no ha sabut acabar en gol fins a tres faltes directes en la segona part però, en el temps extra, les osonenques han sigut capaces de sentenciar la final.

Maria Anglada s'ha convertit en l'heroïna del xoc en marcar, a 92 segons del final de la pròrroga el gol que converteix el CP Voltregà en l'equip amb més Copes d'Europa al seu palmarès, amb un total de sis, i supera així el Gijón HC, que amb la victòria de l'any passat havia empatat amb cinc amb les de Sant Hipòlit de Voltregà.