El Reial Madrid continua posat de ple al mercat per incorporar nous jugadors que permetin fer-li un salt de qualitat a la plantilla la pròxima temporada per poder lluitar per tots els títols. Són molts els noms que sonen per arribar al Santiago Bernabéu i segur que Florentino Pérez sorprèn amb algun fitxatge.

Tanmateix, abans, el president blanc ha de fer els deures que té pendents a casa. Aquesta tasca no és cap altra que la de renovar els jugadors amb els quals sí que compta Carlo Ancelotti i el Reial Madrid, i per qui construir un projecte al seu voltant. Un d'aquests és Vinícius.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, amb rostre seriós / Foto: EFE

VInícius continua sense renovar

Al Reial Madrid, com és lògic, volen renovar un dels seus millors futbolistes. El brasiler va ser clau durant la passada temporada per aconseguir conquerir la Champions League i la Lliga. Va ser un dels futbolistes més determinants de l'equip, fet que no va passar desapercebut als ulls de Florentino.

Ja era un futbolista que prometia des de la seva arribada al Reial Madrid, però la seva precipitació a l'hora de prendre decisions el llastava. Però després d'una temporada, el jugador va millorar aquest aspecte i s'ha convertit en un dels més desequilibrants del món, convertint-se en un mal de cap per als seus defensors.

Vinícius es lamenta Madrid Espanyol / Foto: EFE - Rodrigo Jimenez
Vinícius es lamenta durant un partit del Reial Madrid / Foto: EFE - Rodrigo Jiménez

Per aquesta mateixa raó, Florentino vol lligar ràpidament un dels millors futbolistes de la plantilla. L'atacant brasiler acaba contracte el 2024 i el president blanc ja li ha ofert una renovació a l'altura del que és, a més d'aplicar-li una clàusula de rescissió prohibitiva per als clubs amb més diners d'Europa.

Tanmateix, a Vinicius sembla no convèncer-lo la proposta que li ha ofert el conjunt blanc i continua sense renovar. Fet que descontenta a Florentino, perquè va ser el primer a apostar per ell, quan només era un projecte de futbolista, i que a més preocupa.

Reunió al Brasil

Tal és la preocupació a Valdebebas que Florentino ha enviat un emissari al Brasil per parlar amb els agents del futbolista sobre la renovació. Està clar que Vinícius vol seguir al Reial Madrid i l'equip vol el futbolista, les postures haurien d'estar a prop de trobar-se, però, de moment, no hi ha acord.

Vinícius gol Anfield / Foto: Europa Press
Vinícius celebrant un gol / Foto: Europa Press

El problema és el de sempre, els diners. Vinícius vol un sou de superestrella, al nivell d'Erling Haaland o Kylian Mbappé, i a les oficines blanques creuen que, en el dia d'avui, Vinícius no està en aquest esglaó i no estan disposats a pagar-li aquesta quantitat. Sigui com fos, hauran de continuar reunint-se per arribar a una solució, perquè està clar que no poden viure l'un sense l'altre, i estan destinats a entendre's.