Poc més de dos mesos després de la mort de Diego Armando Maradona, la seva figura continua sent notícia per les múltiples informacions que es van filtrant. Dubtes sobre el seu estat de salut en el moment de la mort, alguna possible mala praxis dels seus metges i ara surt a la llum el que segurament va ser el seu últim vídeo.

Fa pocs dies es van filtrar una sèrie de missatges entre el seu metge personal, Leopolde Luque, i la psiquiatra Agustina Cosachov, dos dels professionals mèdics que estan en el punt de mira després de la mort del 'Pelusa' el passat 25 de novembre. Polèmica conversa que segueix fent gran el conflicte per la mort de Maradona.

Diego Armando Maradona Argentina Europa Press

Maradona jugant amb la selecció de l'Argentina / EuropaPress

L'últim vídeo de Maradona

Ara, però, el mitjà Crónica TV ha filtrat el suposat últim vídeo que va gravar Maradona. En les imatges es veu el Pelusa acompanyat de la seva exparella Verónica Ojeda mentre està menjant. Maradona és a la casa de Tigre, on estava fent la recuperació d'una operació d'un hematoma subdural.

En el vídeo l'exfutbolista envia un missatge al seu metge, Leopoldo Luque. "Hola, Luque... estic baldat però tot bé. Saps que no m'agraden les intimitats, però quan estic amb gent bona surto del meu cau. Un petó Luque. Leopoldo Jacinto Luque", diu el Pelusa.

El vídeo va ser suposadament gravat uns dies després de l'operació i unes dues setmanes abans de la mort. Es veu un Maradona encara afectat per l'operació però amb bon humor davant de la càmera.

Dos mesos de la mort de Maradona

Recordem que Maradona, exfutbolista del Barça, del Nàpols i d'altres equips, a més d'entrenador de la selecció d'Argentina, va morir el passat 25 de novembre del 2020 a la seva casa de Tigre. La mort va ser produïda per una aturada cardiorespiratòria i no el van poder reanimar.

La primera autòpsia va determinar que va patir una "insuficiència cardíaca aguda, en un pacient amb una miocardiopatia dilatada, i insuficiència cardíaca congestiva crònica que va generar edema agut de pulmó". La causa de la seva mort, però, encara està sent investigada i el seu metge personal, Leopoldo Luque, ha estat imputat per possible negligència i homicidi culpós.

 

Imatge principal: Diego Armando Maradona en l'últim vídeo gravat / Crónica TV