El Barça s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després de patir de manera inesperada contra l'Eivissa, un conjunt de Segona B (1-2). El conjunt local ha estrenat el marcador en el minut 9 gràcies a una rematada de Raí que ha desviat lleugerament el català Pep Caballé. Ha estat la primera arribada d'un Eivissa que ben aviat buscaria el segon.

El Barça ha estat incapaç de xutar a porteria en tota la primera part i no ha posat a prova el porter Germán Parreño fins al 67 mitjançant un xut d'Ivan Rakitic. El gol de l'empat ha arribat 4 minuts després, en el 71, gràcies a una passada de tiralínies de Frenkie de Jong i una rematada impecable d'Antoine Griezmann.

Finalment, en el temps afegit, el punta francès ha tornat a veure porteria, aquest cop per decidir el partit. Ha estat gràcies a una rematada creuada després d'internar-se a l'àrea del conjunt local. El '17' blaugrana al rescat.