Sorprenents declaracions de Víctor Font, líder de Si al futur, en ser qüestionat sobre la continuïtat de Leo Messi. "És un actiu rellevant, però si no està Messi no s'acaba el món", ha declarat el candidat a la presidència del FC Barcelona en una entrevista al programa Más de Uno d'Onda Cero.

El més sorprenent és que aquestes declaracions arriben només un dia després de l'enorme polèmica que ha provocat la filtració del contracte de Leo Messi al diari El Mundo, el que ha tornat a ressorgir els temors sobre la decisió final de l'argentí de fer les maletes i anar-se'n a un club en el qual no estigui sempre en el centre de la polèmica. "Donar a entendre que el Barça està arruïnat per Messi és una conclusió totalment errònia. El problema que tenim és de massa salarial, però no per Messi, sinó pels salaris de tots els jugadors", ha afegit Font.

Víctor Font EFE

Víctor Font, en un acte de la seva campanya / EFE

Laporta: "Messi no es guia pels diners"

L'altre candidat que aquest dilluns s'ha referit al futur de Leo Messi ha estat Joan Laporta, que ha estat entrevistat per Jordi Basté a El Món a RAC1. "Si arribat el moment em diu que es vol anar, li diré que s'ho replantegi i li diré que depenent on vagin els diners no és garantia de guanyar títols. Messi no es guia pels diners. Cal buscar una fórmula imaginativa. Ell no prioritzarà els diners. Estic convençut que amb el tema econòmic ajudarà", ha afirmat Laporta.

El candidat ha estat qüestionat sobre la frase de Víctor Font, polèmica en la qual no ha volgut. "No podem pensar que se'ns escaparà, hem d'estar concentrats per aconseguir que es quedi. Si coneixem la realitat del Barça hem de tenir clar que s'ha de quedar. Amb Messi pots reconstruir el club amb més garanties i continua aspirant a guanyar títols", ha afegit el líder d'Estimem el Barça.

Joan Laporta Sergi Alcàzar

Joan Laporta, en un acte de la seva campanya electoral / Sergi Alcàzar

Laporta reitera que la seva relació amb Xavi és molt bona

Un altre dels noms de l'entrevista a Joan Laporta ha estat el de Xavi Hernández, al qual veu entrenant el Barça en un futur. "La meva relació amb 'el màquina' és molt bona. Sembla que està amb una altra candidatura, dic sembla perquè he vist mig desmentits", ha manifestat. "A curt, mig o llarg termini podria ser entrenador del Barça, perquè ho vol ser i perquè té els coneixements, però potser li falta una mica més de recorregut. El Barça ara necessita experiència, gent que ja ho hagi fet. Nosaltres ho vam fer. Rijkaard va posar les bases i Guardiola va aconseguir l'excel·lència".

 

Imatge principal: Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona / Sergi Alcàzar