'Sí al futur' és la nova candidatura per a la presidència del Barça que s'ha presentat aquest matí. Víctor Font, empresari del sector de les telecomunicacions, mitjans i tecnologia, comença a preparar el terreny de cara a les properes eleccions del club blaugrana previstes per a l'any 2021.

Segons explica el projecte en el primer cartell de presentació, la intenció és que el Barça segueixi "competint al màxim i guanyant títols el dia que plegui Messi". És una candidatura de futur i amb intencions que començaran a fer-se fortes a partir del 2021. La candidatura de Font es presenta, a priori, com una de les candidatures més potents per combatre la presidència de Josep Maria Bartomeu.

El nom de Font ja va sonar en les passades eleccions del 2015, però finalment no hi va haver candidatura. Ara, ja amb les idees molt més clares, pretén que el Barça segueixi excel·lint. Font considera tres aspectes essencials com són "defensar l’herència guanyadora del model de joc de Johan Cruyff", "transformar el model d'ingressos que permetin al Barça continuar a l'elit del futbol mundial" i "redefinir el model de governança i de presa de decisions".