L'Spar Citylift Girona ha conquerit la segona Supercopa espanyola femenina de bàsquet de tota la seva història. El conjunt català ha derrotat el Perfumerías Avenida al pavelló de Fontajau per un ajustat 82 a 80.

Després de doblegar el quadre de Salamanca a la final de la Lliga Dia en el curs passat, l'equip gironí, que somia amb trencar l'hegemonia del conjunt que en les últimes campanyes havia estat la seva insuparable bèstia negra, s'ha imposat en un partit marcat per la igualtat que sempre caracteritza els duels entre tots dos.

Liderades per una Adaora Elonu que ha anotat nou punts en el primer quart (20-12) i que ha tancat el duel amb 23 punts, alçant, a més, el trofeu de MVP de la Supercopa, el conjunt de Èric Surís, esperonat per un entregat pavelló de Fontajau, ha començat ofegant al seu rival, que no ha sumat cap punt fins passats els quatre minuts de partit.

Els vuit punts de renda amb què ha tancat el primer quart del partit s'han diluït ràpidament en un segon període en què el Perfumerías Avenida, emparant-se en el talent de Sílvia Domínguez i la capacitat anotadora d'una Tiffany Hayes, que ha acabat el duel amb 20 punts, ha reaccionat fins restablir l'equilibri (39-39).

Després de la mitja part, el Girona ha estat ja gairebé sempre per davant en el marcador de Fontajau, tot i que els avantatges han estat mínims i el Perfumerías mai s'ha rendit; obligant el conjunt local a lluitar fins al final.