El Reial Madrid va patir molt per emportar-se els tres punts davant del Getafe. En el quart partit d'aquesta Lliga, que servia per estrenar de forma definitiva el nou Santiago Bernabéu, el conjunt de Carlo Ancelotti va necessitar un gol al minut 95 de Jude Bellingham per segellar el triomf. Ho va fer després d'un partit gris, en el qual no va ser capaç de sumar ocasions fins als últims instants de partit, quan l'equip blanc va començar a encadenar oportunitats de forma consecutiva.

Toni Kroos revoluciona el partit davant del Getafe...

Aquest canvi de rumb en el partit va coincidir amb l'entrada de Toni Kroos al terreny de joc, que va substituir un Camavinga que va firmar una primera part molt justa. Quan l'alemany va entrar, al descans, el Reial Madrid perdia per un 0-1, però en només dos minuts va aconseguir el gol de l'empat, obra de Joselu. La diana, envoltada de polèmica, va servir per catapultar el joc merengue que, gràcies al ritme dictat per Kroos, es va apropiar per complet de la batuta del duel.

Eduardo Camavinga durant el Reial Madrid - Getafe / Foto: Europa Press
Eduardo Camavinga, durant el Reial Madrid - Getafe / Foto: Europa Press

Així i tot, malgrat aquest domini, el Reial Madrid no va poder decantar la balança fins al minut 95, quan Jude Bellingham va ser el més llest de la classe en caçar un rebot dins de l'àrea i anotar-se el seu cinquè gol de la temporada. Per tant, el que sembla evident és que el partit davant del Getafe servirà per treure moltes conclusions sobre algunes peces de la plantilla de Carlo Ancelotti. Que Bellingham serà clau des de la mitja punta durant tota la temporada sembla evident, però ara faltarà saber què succeirà amb Toni Kroos.

... i no vol continuar sent suplent

Perquè l'alemany, en els quatre partits de Lliga que ha disputat el Reial Madrid, ha estat suplent en tres ocasions. Carlo Ancelotti ha preferit optar pel físic de Fede Valverde, Eduardo Camavinga o Aurélian Tchouaméni i això no ha agradat gens al jugador alemany, que se sent infravalorat, ja que el rendiment que ha ofert en els minuts que ha jugat ha estat òptim. I és que no només davant del Getafe va tenir un paper rellevant.

Kroos Reial Madrid Reial Societat / Foto: Europa Press
Toni Kroos, durant el Reial Madrid - Reial Societat / Foto: Europa Press

En el duel davant l'Almeria, el partit en el qual el Reial Madrid ha estat més superior dels quatre i en el qual Kroos ha estat titular, també va dibuixar un matx excel·lent, sense gairebé cometre errors. Això deixa en una situació compromesa un Ancelotti que haurà de prendre decisions importants després de l'aturada de seleccions. I és que Kroos acaba la seva vinculació contractual amb el Reial Madrid el pròxim 30 de juny, i si no té més minuts d'aquí al final de la temporada, podria valorar explorar una nova etapa en un equip com el Manchester City, que porta diverses temporades darrere dels seus serveis.