El futur de Marc-André ter Stegen està en dubte. Avancen les setmanes, i les coses segueixen exactament igual per a ell. Malgrat que el Barça comenci a remuntar el vol, i els resultats siguin molt més regulars, hi ha futbolistes que continuen sense convèncer, i el rendiment dels quals no millora ni amb l'arribada de Xavi Hernández, que està començant a collir els fruits del seu bon treball. I un dels grans assenyalats, en aquest sentit, és el porter titular.

L'alemany ha passat de ser un dels cracs més decisius i determinants de la plantilla, a estar molt qüestionat en cada partit. Ja no només és que no doni punts ni marqui les diferències per si sol, és que també comet errors molt greus, gairebé imperdonables, que abans no havia comès. Molts es pregunten si serà capaç de tornar al seu millor nivell, o si les lesions que ha tingut han provocat que no torni a ser el mateix.

El que està clar és que no justifica el seu sou, i ara mateix no és un argument competitiu, si no una debilitat. Joan Laporta està realment decebut, i fins i tot ha començat a plantejar-se la contractació d'un altre porter, que pugui lluitar per la titularitat, i posar-li les coses complicades al '1.' Un rol en el qual Neto Murara no està complint les expectatives, i per aquest motiu es marxarà traspassat al pròxim mercat estival.

I al costat d'ell, ha cobrat força la possibilitat que Ter Stegen marxi també del Camp Nou. En especial, després que el Bayern de Munic hagi contactat amb el seu agent, i hagi mostrat un seriós interès a aconseguir els seus serveis. Així ho assenyalen a Alemanya, on informen que és una petició expressa de Julian Nagelsmann, que el considera un objectiu prioritari de cara a la pròxima campanya. Exigeix a la directiva que facin un esforç per firmar-lo.

Nagelsmann leipzig efe

Julian Nagelsmann/ EFE

Això ha fet que tots tinguin dubtes. Començant pel Barça, que pot plantejar-se la venda d'un dels seus capitans, ja que tenen l'oportunitat d'aconseguir una interessant compensació econòmica a canvi.

Ter Stegen també s'ho planteja

L'altre protagonista, Ter Stegen, està estudiant amb deteniment la proposta. Per començar, perquè li proposen un sou més elevat del que percep actualment. Segon, perquè podria tornar al seu país natal, el qual va abandonar el 2014. I finalment, perquè podria lluitar per tots els títols, una cosa que actualment no està fent a l'equip culer.

Neuer Bayern Munic EuropaPress

Manuel Neuer/ Europa Press

En el Allianz Arena, tindria la missió de reemplaçar el veterà Manuel Neuer, que es retirarà el 2023, com molt tard. En la selecció germànica ja ha agafat el seu testimoni.

També ho pot fer en el Bayern, que pagaria uns 60 milions d'euros per ell.