El Barça femení ha golejat el Tacón, equip que el curs vinent es convertirà oficialment en el Reial Madrid, en un partit en el qual no ha tingut oposició. Tal com va passar al partit de la primera volta, disputat a l'Estadi Johan Cruyff, les de Lluís Cortés han demostrat ser molt superiors a les seves rivals, fet que s'ha traduït en uns resultats especialment dolorosos: 9-1 a l'anada i 0-6 a la tornada.

L'Alfredo Di Stefano de Madrid ha presentat una bona entrada per presenciar el nou Clàssic del futbol femení, però ben aviat el Barça s'ha encarregat de demostrar que, ara per ara, el seu únic rival a Espanya és l'Atlètic. En el minut 2 de partit Oshoala ha estrenat el marcador amb una rematada a boca de canó i a partit d'aquest moment la resta de dianes han començat a arribar progressivament. En el 17 Jennifer Hermoso ha vist porteria i, dos minuts després, Oshoala ha tornat a mullar. L'exhibició del primer temps l'ha coronat Marta Torrejón amb una rematada de cap que la portera local s'ha empassat incomprensiblement.

A la segona part, el Barça ha reduït una marxa però tot i així ha tornat a veure porteria gràcies a una inspiradíssima Oshoala, que ha signat el hat-trick en el minut 47 i el pòquer al 63. Amb la victòria, el conjunt blaugrana és més líder de la Primera Iberdrola amb 43 punts, a 7 de l'Atlètic de Madrid.