Els errors tornen a condemnar el Girona. En el seu primer partit de la temporada a la Lliga Smartbank, el conjunt blanc-i-vermell a caigut a El Molinón davant de l'Sporting de Gijón (2-0) després d'encaixar dos gols d'Uros Djurdjevic a la segona part.

Els de Francisco, amb cares noves com Arijanet Muric, Pablo Moreno​, Monchu o Enric Franquesa; han vist com el conjunt local es quedava amb deu homes al minut 15, quan Gaspar Campos s'ha autoexpulsat amb una entrada molt dura sobre Bernardo que li ha costat la vermella directa. La superioritat numèrica s'ha traduït en un domini total gironí, però els gols, en canvi, han brillat per la seva absència. Els xuts llunyans de Gerard Gumbau o Monchu no han tingut premi.

Així, just abans del descans i amb el partit totalment sota control, el Girona ha fet el primer regal del dia. El protagonista ha estat Franquesa, qui ha estat expulsat per atropellar un rival de manera totalment innecessària. David Gallego, exentrenador perico, somreia des de la banqueta de l'Sporting.

Més regals

Al segon temps, i amb les forces igualades, l'encarregat de tirar el partit a les escombraries ha estat Bernardo. Primer, en el minut 49, després de regalar la pilota a Djurdjevic en zona de tres quarts, on el davanter serbi ha afusellat Muric amb un cacau impressionant. Deu minuts després, el central colombià ha tornat a quedar retratat quan el punta del conjunt asturià l'ha superat per velocitat i ha signat el 2-0.

El Girona, que encara ha de tancar moltes sortides i arribades abans que acabi la finestra de mercat, no ha trobat reacció des de la gespa i tampoc a la banqueta. Jugadors del filial com Ibra Kebé o Pau Víctor han entrat en joc -aquest fins i tot ha enviat la pilota al pal- però els seus esforços han estat insuficients.

Quique Cárcel té dues setmanes per acabar de remodelar un equip que encara aspira a Primera. Si no ho aconsegueix, el seu club corre el risc de convertir-se en un conjunt sense aspiracions ambiciones a la categoria de plata.