La subhasta per Andreas Christensen té nombrosos convidats. El Chelsea està fent tot el possible per aconseguir convèncer-lo, i que acabi renovant el seu contracte, però ara mateix no hi ha res tancat. I el temps avança de manera perillosa, tenint en compte que queda lliure al juny, i que des del dia u de gener pot negociar amb altres clubs. És una situació que pretén aprofitar el Barça per emportar-se'l completament gratis.

Joan Laporta desitja millorar la rereguarda, i un dels noms que té subratllades en vermell és el de l'internacional danès. Estan molt pendents del que pot succeir amb ell, i els observadors porten seguint-lo des de fa molt temps. Amb Thomas Tuchel, ha crescut molt, i s'ha convertit en un dels grans pilars del vigent campió de la Champions League. És alt, ràpid, fort, té una bona sortida de pilota, una increïble experiència a l'elit...

Andreas Christensen Europa Press

Andreas Christensen/ Europa Press

Els seus magnifiques qualitats, la seva edat, 25 anys, i el fet que pugui aterrar sense cap cost és el que ha fet que Xavi Hernández aprovi l'operació amb els ulls tancats. Seria un increïble reforç, i ja hi ha hagut converses amb el futbolista i amb el seu entorn. Encara no té res decidit, i no ha descartat la idea de prolongar el seu vincle, i seguir a Stamford Bridge. Però ha fet saber que la possibilitat d'anar-se'n La Liga Santander el sedueix molt.

Des del Camp Nou lluitaran per Christensen, si bé són conscients que Arsenal, Borussia Dortmund o Bayern de Munic seran durs rivals. A ells, ara cal sumar a l'Atlètic de Madrid, que també vol enfortir l'eix del darrere, i té a diversos objectius en ment, sent l'ex del Borussia Mönchengladbach una de les que més convenç. Diego Pablo Simeone ha avalat la seva incorporació, i faran tot el possible per convèncer-lo.

Els 'matalassers' han exhibit una preocupant fragilitat defensiva, que ha estat el motiu que ha fet que els seus resultats empitjorin de manera considerable respecte als de la passada campanya. L'única solució que li veuen a això és portar noves cares, i fer una renovació a la plantilla.

Christensen no és l'únic objectiu en comú de Barca i Atleti en el Chelsea

I Christensen no és l'únic futbolista del Chelsea pel qual competeixen el Barça i l'Atleti. Ambdós també segueixen de prop César Azpilicueta, un altre al qual només li queden uns quants mesos de contracte. En aquest cas, la premsa anglesa sí que s'atreveix a col·locar com a gran favorit al conjunt entrenat per Xavi.

No obstant això, l'acord no està tancat, i 'el Cholo' pressiona perquè facin un últim esforç pel navarrès.

Simeone està torpedinant els plans de Laporta.