El Barça ha guanyat el Llevant per 2-1 en un partit que ha tingut controlat durant 90 minuts, però que un gol a les acaballes del partit ha deixat amb una “sensació agredolça” a l’entrenador, Quique Setién.

El càntabre ha destacat dos noms propis del partit: Ansu Fati i Ter Stegen. Del jove davanter ha elogiat la feina realitzada davant el Llevant, no només en tasques ofensives, sinó en defensives. “És un nen que encara està creixent, que té un gran potencial i que seguirem ajudant-lo en tot el que puguem”, l’ha animat. Sobre el porter alemany, l’entrenador blaugrana ha destacat la seva capacitat per treure la pilota jugada i l’ha considerat “el millor porter del món per a això”.

Segons el càntabre, la clau de la primera part ha estat la continuïtat i la sortida de la pilota. Precisament, aquest aspecte del joc blaugrana ha estat un dels que més han practicat durant la setmana: “Hem incidit molt en la sortida de pilota i ho han fet quasi a la perfecció”. Malgrat el control de la primera part i les múltiples ocasions, en la segona part s’ha vist una altra cara del Barça, més descontrolada i amb més perill del Llevant. “Hem perdut el control del joc, hauríem d’haver tingut possessions més llargues”, ha afegit.

Tot i les dues cares del Barça, Setién marxa content del partit, malgrat que diu que “no estic del tot satisfet”.