Sergio Ramos està cada vegada més lluny de renovar amb el Paris Saint-Germain, i, per tant, més a prop d'anar-se'n. Ara per ara continua sense tenir notícies de Nasser Al-Khelaïfi ni de Luis Campos, i els rumors que hi ha en la premsa assenyalen que ja tindrien decidit prescindir dels seus serveis, per poder estalviar-se els 12 milions d'euros nets que percep anualment. És més, ja li estarien buscant un substitut de garanties, i han sonat noms com el de Gonçalo Inacio, del Sporting de Portugal, Milan Skriniar, de l'Inter de Milà, o Josko Gvardiol, del RB Leipzig.

Encara que va començar tenint un paper molt important en els plans de Christophe Galtier, i ha continuat sent titular, el cert és que el rendiment del '4' ha anat clarament de més a menys durant aquesta temporada. Va començar sorprenent a tots pel seu estat de forma, tanmateix, ha decebut en els últims partits que ha disputat. Se li ha vist lluny de la seva millor versió, i ha evidenciat una falta de velocitat preocupant.

Una cosa que és completament lògica i comprensible, d'altra banda, a causa que ja té gairebé 37 anys. El desig de l'ex de Sevilla i de Reial Madrid seria prolongar la seva aventura pel Parc dels Prínceps, però cada vegada és més conscient que això no succeirà sota cap concepte. De manera que haurà de començar a valorar les ofertes que li arribin, i plantejar-se les seves opcions de futur. I se li ha obert una porta molt interessant.

Perquè l'Al-Nassr de l'Aràbia Saudita planeja un nou cop al mercat, portant-se a una altra estrella europea. Encara estan celebrant la incorporació de Cristiano Ronaldo, tanmateix, no descansen, i també volen firmar a Ramos. Per a això li posen sobre la taula un contracte irrefusable, garantint-li una fitxa encara més elevada de la que té en el PSG, paraules majors. I confien que acabi donant el 'sí vull' a Mohammed Bin Salmán, el propietari.

Mohamed bin Salman Europa Press
Mohamed bin Salman/ Europa Press

És cert que Sergio preferiria no haver d'abandonar Europa, però si és l'única oferta en ferm que té, tampoc no posarà massa problemes a la seva mudança a Àsia.

Ramos, sense opcions de tornar a la selecció espanyola

Un altre motiu més que podria empènyer a Ramos a acceptar la proposta de Bin Salmán és el fet que no entri en els plans de Luis de la Fuente, com tampoc no ho feia amb Luis Enrique. Així que la seva tornada a la selecció espanyola és pràcticament impossible.

Sabent això, ja no seria necessari que seguís obcecat en continuar competint en l'elit, i podria començar a pensar en la seva última parada abans de retirar-se.