L'Agència Tributària ha imposat una multa d'un milió d'euros a Sergio Ramos, capità del Reial Madrid, per irregularitats en la tributació dels seus drets d'imatge, segons ha publicat aquest dimecres el diari El Mundo

La mateixa font apunta que una acta aixecada per Hisenda corresponent als exercicis de 2012, 2013 i 2014 demostra que el central andalús va utilitzar una de les seves societats, Sermos 32 SL, per cedir els seus ingressos publicitaris i pagar menys impostos de manera irregular. Un 25% del 45% corresponent l'hauria abonat a través de la societat.

Segons el mitjà, Ramos ja hauria pagat 500.000 euros de la multa per la via administrativa, que correspon a la quota defraudada, la sanció i els interessos. El defensa també hauria interposat un recurs a la sanció en el qual argumenta que sempre ha complert els criteris de tributació que li va fixar l'Agència Tributària en una inspecció anterior a la qual va ser sotmès, de manera que confia que se li anul·li la sanció i se li torni la quantitat pagada.

Sergio Ramos EuropaPress

EuropaPress

Ramos es defensa amb un comunicat

El futbolista ha sortit al pas de la informació amb un comunicat oficial. Ramos afirma que "declaro la totalitat dels meus ingressos a Espanya" i que "estic al corrent de totes les meves obligacions amb l'Agència Tributària".

A més, explica que ja ha pagat la quantitat requerida per Hisenda i que és només una "multa administrativa, no un delicte penal". I ha afegit que està disconforme amb aquest pagament i que ja ha recorregut l'acord de l'administració.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat