Res no és etern. Tot és efímer i tot s'acaba. Per a Sergio Busquets no serà diferent. El pivot del Barça està afrontant la seva última temporada al Camp Nou. El futbolista acaba contracte el 2023 i no té pensat renovar amb el FC Barcelona. Després de 18 anys al conjunt blaugrana, va arribar el 2005, Busquets dirà adeu al final de la present temporada per marxar a la MLS.

Sergio Busquets, davant de la seva última temporada

Ningú no dubta de la qualitat de Sergio Busquets quan està al 100%. Però ara mateix aquest és el problema. Sembla que el futbolista de Badia del Vallès no es troba en el millor estat físic a causa de la seva edat, i ara, els partits li passen per davant sense poder fer gala de tots els seus dots tècnics.

Sergio Busquets EFE
Sergio Busquets aclarint una pilota de cap / Foto: EFE

El partit davant del Bayern de Munic va evidenciar les seves carències i al pivot blaugrana se li va fer massa llarg l'enfrontament davant dels alemanys. Per aquesta mateixa raó, sembla que el migcampista català està davant del seu últim any en l'elit. Ell ho té clar, no ha volgut renovar amb el Barça perquè es vol anar.

Així doncs, Sergio Busquets està davant de la seva última temporada com a jugador del FC Barcelona. El futbolista ho té decidit des de fa mesos i és conscient que ja no pot aguantar els 90 minuts d'un partit al màxim nivell. El jugador només vol gaudir els últims mesos, conscient que la seva etapa al Camp Nou s'acaba.

Gerard Piqué Sergio Busquets banqueta|banc dels acusats Barça / Foto: EFE
Gerard Piqué i Sergio Busquets a la banqueta del Barça / Foto: EFE

Però el de Badía encara no ha dit l'última paraula. Encara té molt a donar aquesta temporada, malgrat que són molts els seus detractors, i vol deixar un bon sabor de boca abans d'anar-se'n a una lliga menor. Abans, jugarà el Mundial de Qatar amb Espanya, la qual cosa podria suposar el fermall d'or a la seva reeixida carrera.

Busquets se n'anirà a la MLS

S'especula molt amb la pròxima destinació del, encara, capità del Barça. Però sembla que ja el té emparaulat. El reeixit futbolista no vol haver d'enfrontar-se al Barça i, conscient que els seus millors anys en l'elit ja s'han acabat, estaria disposat a marxar a una lliga menor com la MLS.

Sergio Busquets Sarabia Morata Seleccion Española @SeFutbol
Sergio Busquets celebrant un gol amb els seus companys en la selecció / Foto: @SeFutbol

Les informacions apunten que el jugador ja tindria un acord amb l'Inter de Miami, equip que presideix David Beckham. Així, Sergio Busquets se n'aniria lliure del club pel qual ho ha donat tot, sortint per la porta gran. El de Badía ho té clar, i sap que és el seu últim any al màxim nivell, i el 2023 seran els nord-americans els que gaudeixin del seu futbol.