La selecció espanyola va disputar aquest dissabte el primer partit de la fase de classificació per l'Eurocopa de 2020 i ho va fer amb Jordi Alba i Sergio Busquets com a protagonistes. Els dos futbolistes del Barça van tenir un paper clau en la victòria de l'equip de Luis Enrique, que es va imposar a Noruega amb gols de Rodrigo i Sergio Ramos. El lateral de l'Hospitalet va realitzar l'assistència de la primera diana i el migcampista de Badia va contenir els contraatacs escandinaus la seva elegància habitual.

busquets espanya efe

Els blaugrana, això sí, van disputar els 90 minuts. Amb un nou enfrontament contra Malta a l'horitzó, els jugadors del Barça van carregar de minuts les seves cames i no van poder descansar. Només Sergi Roberto, que es va passar tot el partit a la banqueta de Mestalla, podrà tornar fresc als entrenaments d'Ernesto Valverde.

Arthur i Coutinho, també titulars

Aquest dissabte també es va disputar un partit entre Brasil i Panamà a l'Estadi Do Dragao de Porto. L'amistós va comptar amb la presència de Philippe Coutinho, que va jugar els 90 minuts, i d'Arthur Melo, titular però substituït al minut 72 per Felipe Anderson. El resultat final va ser d'1-1 i cap dels dos futbolistes del Barça va tenir incidència en el marcador.

arthur melo brasil efe

Arturo Vidal tampoc va descansar, i és que va jugar tots els minuts del Mèxic-Xile que es va acabar enduent el conjunt centreamericà (3-1) gràcies a les dianes de Raúl Jiménez, Héctor Moreno i Hirving Lozano. Moussa Wagué, del Barça B, també va disputar un partit amb Senegal i va col·laborar en el triomf del seu equip sobre Madagascar (2-0).