El Barça està en plena operació canvi de peces i per això està definint el seu futur en forma de renovacions i nous fitxatges. Aquest passat mes de gener van aterrar fins a quatre futbolistes al Camp Nou, però igual que n'han arribat, també s'espera que alguns que estan en la rampa de sortida acabin deixant pas a les noves generacions.

Problemes amb la renovació de Sergi Roberto

Ansu Fati i Pedri González han estat els últims en renovar. Pablo Gavi i Ronald Araujo sembla que seran els següents. I qui ja no figura en aquesta llista de futures renovacions és Sergi Roberto. El jugador de Reus fa dies que té clar que la seva vinculació amb el Barça es podria acabar en els propers mesos perquè hi ha hagut una frenada en sec en la seva renovació.

Sergi Roberto calentando Barca Europa Press

Sergi Roberto escalfant abans d'un partit del Barça / EuropaPress

Roberto, que acaba el seu contracte amb el club blaugrana al final d'aquesta temporada, sembla que acabarà marxant gratis. Ara mateix el Barça no té pressa per negociar i, després de diversos ajornaments de les reunions previstes, l'entitat culer ha comunicat al futbolista i als seus agents que quan tinguin la nova proposta ja els ho comunicaran.

A més, fonts de l'entorn de Sergi Roberto han explicat en els últims dies que la renovació serà complicada. Hi haurà dificultats, primer de tot en trobar un moment per negociar amb la nova proposta, i després que arribin a un acord favorable per a les dues parts.

Laporta Sergi Roberto Barca FC Barcelona

Joan Laporta i Sergi Roberto parlant / FC Barcelona

Sergi Roberto no és una prioritat per al Barça

El fet que fa tremolar l'operació de renovació i que allunya encara més Sergi Roberto del Barça és que el club blaugrana, encara amb dificultats econòmiques, li va demanar una rebaixa del 50% del seu salari. De moment, el futbolista ja va declinar la proposta. I per aquest motiu s'ha frenat la renovació i el Barça ha informat que no té presses amb el seu cas.

I aquesta marxa podria acabar pitjor que en el cas de Leo Messi. Després de tota una vida al Barça, una sortida a contracor i també contra la voluntat del seu entrenador seria una decepció total. El mateix Xavi Hernández, que ha reiterat des de la sala de premsa que compta amb Sergi Roberto, no el pot ajudar perquè els problemes econòmics del club manen més que les voluntats del tècnic de Terrassa.

Xavi Hernandez Sergi Roberto entrenamiento FC Barcelona

Sergi Roberto i Xavi Hernández abraçats / FC Barcelona

Joan Laporta sap que cal seguir revolucionant la plantilla i, si tenen previst fitxar més futbolistes i intentar portar un jugador com Erling Haaland, Sergi Roberto no és una prioritat. Per tant, si no hi ha acord en els propers mesos, Sergi Roberto ja no serà jugador del Barça a partir del dia 1 de juliol.

 

Imatge principal: Xavi Hernández entregant un premi a Leo Messi / EuropaPress