Quan Zinedine Zidane va decidir abandonar el Reial Madrid, per segona vegada, i va presentar la seva dimissió, van sortir múltiples relleus que podrien ocupar el seu lloc. I Florentino Pérez va estar estudiant totes les opcions amb deteniment, si bé al final es va acabar decantant per Carlo Ancelotti, a causa de l'experiència que té. A més, jugava amb un altre factor al seu favor, que és el de conèixer la casa, ja que ja va estar dues temporades a la capital d'Espanya.

De moment, l'experiment no li ha pogut anar millor, doncs són líders a La Liga Santander, ja han conquerit la Supercopa d'Espanya, i estan en semifinals de la Champions League. Això si, saben que no és una aposta pensant en el futur, doncs l'italià ja té una edat avançada, i no acaba de convèncer en un ampli sector de l'afició. Així que en el Santiago Bernabéu no descuiden la recerca d'un successor, i tenen molt clar qui seria el favorit.

Carlo Ancelotti Reial Madrid EFE
Carlo Ancelotti/ EFE

Aquest honor recau en Raúl González, que actualment dirigeix la Castella. Allà, està fent un bon treball, doncs ocupen una tranquil·la dotzena posició en la classificació de la Primera RFEF. És a dir, que no tindran massa problemes en certificar la salvació, que era el principal objectiu, i fins i tot tenen opcions d'ascendir a La Liga SmartBank, ja que pocs punts els separen de la zona que dona accés a disputar els 'play offs'.

També li avala el títol de la UEFA Youth League que va conquerir l'any 2020, quan va assumir el control del Juvenil A durant uns partits. Creuen que en un futur proper estarà preparat per ser el líder del Madrid, i li veuen maneres de gran líder. Per a la grada, seria un somni fet realitat, ja que és una de les grans llegendes de l'entitat. I per aquest motiu, des de la directiva van fer un esforç en convèncer-lo perquè no marxés.

Raúl González/ Agencia
Raúl González

Perquè fa uns mesos, va rebre una proposta molt temptadora, que va estar meditant. No va voler que es filtrés públicament, però la realitat és que va estar realment a prop de marxar.

El Leeds United el va escollir com a substitut de Marcelo Bielsa

Es tracta del Leeds United, que estava en la baralla per evitar el descens de la Premier League. Els mals resultats van provocar que acomiadessin Marcelo Bielsa, i en la recerca d'un successor de garanties, van pensar a Raúl. Malgrat la seva inexperiència, volien donar-li el control de la plantilla.

Marcelo Bielsa Leeds Europa Press
Marcelo Bielsa/ Europa Press

Florentino Pérez va impedir la seva fuga, i li va prometre que seria el successor d'Ancelotti. Només li demana paciència, i li assegura que en un parell d'anys podrà complir el seu somni, que és entrenar el Madrid.

Tindrà el mateix èxit que va tenir Zidane en el seu moment?