Partit sense sorpreses a La Romareda de Saragossa, on el Reial Madrid s'ha imposat al conjunt local (0-4) amb gols de Raphaël Varane i Lucas Vázquez a la primera part i de Vinícius i Karim Benzema a la segona. Tot i que els aragonesos han competit amb orgull, l'equip de Zinedine Zidane ha estat molt superior i no ha tingut cap problema per perforar progressivament la porteria d'Álvaro Ratón. Els blancs formaran part del sorteig de quarts de final que se celebrarà aquest divendres.

Kroos, titular i decisiu

Aquest dissabte el Madrid s'enfrontarà a l'Atlètic al Santiago Bernabéu, de manera que Zinedine Zidane ha apostat per un onze amb rotacions. La davantera, per exemple, ha estat per tres suplents, Vinícius, Luka Jovic i Lucas Vázquez; mentre que al centre del camp hi ha destacat la figura de James Rodríguez.

Ben aviat, en el minut 6, els blancs han començat a fer camí cap als quarts de final gràcies a Varane, que només ha hagut d'empènyer la pilota sobre la línia de gol aprofitant una centrada de Toni Kroos. La diana ha provocat la destrempada del públic local, que aquest dimecres omplia les graderies de La Romareda. L'aficionat del Saragossa, que per moments havia recuperat les sensacions de Primera Divisió, tornava a la dura realitat.

lucas vazquez madrid camera efe

El segon gol del Madrid ha arribat quan s'havia disputat mitja hora de partit i ha estat obra de Lucas Vázquez. El protagonista de l'acció, però, ha tornat a ser Kroos. El migcampista alemany li ha robat la pilota a Miguel Linares en una zona imperdonable i, amb sang freda, ha regalat mitja diana a Lucas. L'ex de l'Espanyol, des de l'interior de l'àrea, ha complert la seva part del tracte afusellant Álvaro Ratón.

El cert és que el Saragossa ha comptat amb alguna oportunitat per tallar les ales al Madrid, però la diferència de qualitat entre els dos conjunts ha estat decisiva. Shinji Kagawa, ex d'equips com el Borussia Dortmund o el Manchester United, ha posat a prova Alphonse Aréola amb un xut enverinat, però el francès ha respost amb una mà providencial.

Vinícius també mulla

A la segona part ambdós conjunts han fet palès que la seva prioritat no era el que estava passant sobre la gespa. El Saragossa, que lluita per aconseguir l'ascens a Primera, ha buscat un gol per reintroduir-se al partit; però el seu onze carregat de suplents no ha pogut competir en cap moment contra el Madrid. Els blancs, per la seva banda, s'han limitat a contemporitzar el joc fins que, en el minut 71, Vinícius ha fet valer una gran paret amb James per superar Ratón amb una rematada picada.

Després de la diana, Zidane ha mogut fitxa per donar minuts a Nacho, Brahim Díaz i Karim Benzema; quelcom que Víctor Fernández, tècnic dels locals, també ha volgut fer. Amb els canvis, el Saragossa s'ha activat un punt i ha pogut fer el gol de l'honor gràcies a Luis Suárez -cap relació amb el jugador del Barça- i Álex Blanco, però Aréola ha protegit bé la porteria. Qui no ha perdonat, en canvi, ha estat Benzema. Poc després d'entrar al terreny de joc, el francès ha empès una centrada al cor de l'àrea de Dani Carvajal per matar el partit.

El Madrid, com l'Athletic Club, el València, el Vila-real i la Reial Societat aquest divendres formarà part del sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. Aquest dijous, torn del Barça, que si supera el Leganés podria ser el seu rival.