Presentant el llibre 'Una forta abraçada' abans del nou dia de Sant Jordi, Sandro Rosell torna a explicar la seva experiència després de gairebé dos anys injustificats a la presó. Però també parla de política, dels presos polítics i del Barça en una entrevista a L'Esportiu.

Sense unió dels presos polítics

Rosell, que va tenir relació dins la presó amb els presos polítics, assegura que "m’hauria agradat que s’estimessin més entre ells". L'expresident del Barça, que ha tornat a recalcar que el van investigar i el van empresonar pel simple fet d'haver dirigit el club blaugrana, afegeix que "no vaig veure la unió que m’hauria agradat veure. Jordi Cuixart a banda".

I seguint amb política ha tornat a explicar allò que es considera "independentista de cor, perquè és la formació que he rebut a casa i, a més, m’ho crec. Però hi ha moltes coses amb les quals no estic d’acord". Rosell creu que "les llibertats de Catalunya no són veritat", sobretot centrant-se en dir que, per exemple, TV3 va censurar el documental 'El cas Rosell' i que el van vetar de ser entrevistat al programa 'FAQS'. Sobre la independència explica que ell figura "entre el 50% que vol la independència, però no es pot imposar mai un 50% a l’altre 50%".

Sandro Rosell Marta Pineda judici Audiencia Nacional ACN

Sandro Rosell sortint de la presó

Lamela, inhumana

L'empresari torna a qualificar la jutgessa Carmen Lamela "d'inhumana" i assegura que "hem presentat la querella contra Lamela al Suprem i qui ha de decidir si s'admet a tràmit és Marchena, que va ser el seu padrí".

A més, Rosell justifica el seu empresonament com "un dany col·lateral de l'operació Catalunya". I posa sobre la taula una "mà negra", sense dir noms.

EL NACIONAL   sandro rosell declara judici   marina fernandez

Sandro Rosell mentre declarava

El Barça i Bartomeu van bé

Finalment, parlant sobre el Barça, posa el focus en la obligació del club de renovar el contracte de Leo Messi i que marxi quan ell vulgui. No s'ha volgut mullar amb Xavi Hernández i si és un bon entrenador per al Barça. I que Josep Maria Bartomeu ho ha fet "molt bé".

També ha opinat sobre les properes eleccions, a les quals assegura que "vaig prometre a la meva mare que no m'hi tornaria a presentar". Recomana a Joan Laporta quedar-se al marge i reconeix una bona relació amb Jordi Roche, tot i que encara no li dona el vot i obre la mirada a noms com Joan Rosell i Jaume Giró.