L'expresident del Barça Sandro Rosell ha revelat en el seu llibre Una forta abraçada que la policia va introduir un sobre amb diners per incriminar-lo, segons ha avançat el diari El Mundo. El llibre, que es publicarà el 23 de març, explica les vivències de Rosell a la presó, on va passar 22 mesos com a preventiu.

"Treu un sobre que diu 'RT' i '5k'"

"S'apropa a mi un dels policies i em diu que hem de comprovar el contingut d'un armari junts. Fins llavors, tot l'escorcoll l'havien fet sense mi. No ho entenc, però li faig cas", escriu l'expresident del Barça, segons El Mundo.

rosell sport cultura barcelona sergi alcazar

Sergi Alcàzar

"El policia obre l'armari i va directament a un abric de la Marta i d'una de les butxaques treu un sobre amb una inscripció que diu 'RT' i '5k'. Li dic que aquell sobre no és meu i ell em respon que llavors ha de ser de la meva dona. Li dic que no, que no és meu, ni d'ella", segueix relatant.

Durant el llibre, Rosell es qüestiona si va ser empresonat per posar les quatre barres a la samarreta del Barça, per negar els drets a l'administrador únic de Mediapro, Jaume Roures, o per fitxar Neymar del Santos, sempre segons les informacions del diari abans esmentat.

Recordem que l'Audiència Nacional va absoldre Rosell per blanqueig de comissions il·legals fa onze mesos.