Sandro Rosell i la seva defensa estan estudiant demandar l'estat espanyol pels 21 mesos que va passar en presó preventiva, segons apunta l'ABC. El passat 24 d'abril l'expresident del Barça va ser absolt per l'Audiència Nacional, juntament amb els altres cinc acusats, després de valorar les proves practicades en el judici i no es van poder acreditar les acusacions.

La mateixa informació explica que l'objectiu dels advocats de Rosell és reclamar una compensació econòmica i que també s'acabi modificant la regulació de la presó preventiva a Espanya. La demanda serà per funcionament anormal de l'administració de justícia i que es doni una explicació del perquè va ser empresonat si després les proves no es van acreditar.

Sandro Rosell surt presó Soto del Real Efe

EFE

Recordem que Rosell va ser posat en presó preventiva juntament amb cinc altres encausats, acusats de blanquejar comissions pels drets d'audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte d'esponsorització amb Nike. Les penes demanades, que arribaven fins a sis anys de presó per a Rosell per delictes de blanqueig de capitals i pertinença a grup criminal, han acabat en absolució però amb gairebé dos anys de presó preventiva i sense poder acreditar les acusacions.