Robert Moreno, seleccionador d'Espanya, ha assegurat aquest divendres que li agradaria que el combinat espanyol pogués disputar un partit a Barcelona. "No em toca a mi decidir-ho, però sóc català, no ho amago, m'agradaria poder jugar a Barcelona", ha afirmat el de l'Hospitalet.

El pròxim 15 de novembre el seu equip s'enfrontarà a Malta a Cadis i, tres dies després, a Romania al Wanda Metropolitano de Madrid. Les dues cites corresponen a la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2020, tot i que Espanya ja ha certificat el seu accés a aquest torneig i ara per ara només se centra en ser cap de sèrie.

L'últim cop que la Selecció espanyola va jugar a Catalunya va ser el 18 de febrer de 2004, fa 15 anys, quan La Roja es va enfrontar a Perú en un partit amistós disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Per trobar un precedent en partit oficial cal remuntar-se al 12 d'octubre de 1975 -dia la Hispanitat-, quan Espanya es va veure les cares amb Dinamarca a l'Estadi de Sarrià de l'Espanyol en un duel corresponent a la fase de classificació per a l'Eurocopa del 1976.