Ahir, a la matinada, va ser una jornada difícil i molt dura després de la mort de Kobe Bryant. I encara més per a l'NBA i els seus jugadors. Però tot i el dolor i les poques ganes de jugar, l'NBA va decidir no cancel·lar els partits programats i jugar.

A les pistes on es van disputar els enfrontaments hi va haver homenatges en record de Bryant, però els jugadors, entre llàgrimes, se'ls va veure diferents i molt afectats durant els partits.

Entre ells van jugar Marc Gasol, amb els Toronto Raptors, i Ricky Rubio, amb els Phoenix Suns. Però els dos màxims representants catalans de la millor lliga de bàsquet del món van criticar la competició per fer-los jugar.

Ricky Rubio Phoenix Suns EFE

EFE

"No era el moment de jugar a bàsquet. Notícies com la mort de Kobe Bryant són un xoc molt dur", afirmava Gasol. I Rubio afegia, en declaracions a RAC1: "És molt dur rebre una notícia així. Molta gent es veia reflectida en el Kobe i és una injustícia que hagi mort, fet que s'engrandeix amb la mort de la seva filla. Jo acabo de ser pare i davant d'una notícia així només em venen ganes d'abraçar la meva dona i el meu fill".

Guanyar o perdre no importava gaire. No s'haurien d'haver jugat els partits a l'NBA.