El futbol espanyol ha triomfat des de l'inici del segle XXI, sobretot gràcies l'excels nivell del Barça, i d'aquest fet se n'ha beneficiat la selecció espanyola de futbol. Tot just ahir es van complir 8 anys de l'últim gran trofeu d'Espanya: l'Eurocopa del 2012.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va compartir a través de les xarxes socials un vídeo de record de la tercera Eurocopa de la història. Un èxit que mantenia Espanya com la selecció més potent del moment i la més temuda arreu.

El vídeo, editat amb ritme i força emotiu, no ha agradat a tothom. En les imatges destaquen futbolistes com Andrés Iniesta, Sergio Ramos, Fernando Torres, Cesc Fàbregas, Sergio Busquets, Jesús Navas, Xabi Alonso, David Silva, Juan Mata... i prou. La resta, surten de passada.

Després de veure les imatges, la majoria es pregunten: On és Iker Casillas, el capità? Surt una vegada i segurament sense voler. Si Casillas es volia presentar com a candidat a les properes eleccions a la RFEF​, segurament el presdient de la Federació, Luis Rubiales, deu pensar que és millor oblidar-lo.

Casillas, lluny de voler generar més polèmica de la que ja hi ha hagut, també ha recordat aquella data assenyalada amb un missatge, però amb un clar rerefons crític.

I no ha estat sol en aquesta lluita a les xarxes. A banda dels molts usuaris que han reclamat la seva presència en aquest vídeo, perquè Casillas ha estat un dels grans artífexs dels èxits del combinat espanyol, també ha aparegut el defensor Javier Tebas, el president de la Lliga.

Siguis del Barça, del Reial Madrid o del Lugo, tothom estarà d'acord que Casillas es mereix un reconeixement. Per cert, Gerard Piqué també hi surt de passada.