Després d'una setmana d'aturada per la celebració dels premis ESLAND, el Cupra Arena ha tornat a albergar partits de la Kings League. I com era d'esperar, la jornada ha estat plena de sorpreses i al·licients, que han transformat per complet la competició. La primera d'aquestes, i la més cridanera, és la nova carta que Gerard Piqué va anunciar el passat divendres, que ha permès a Gerard Romero, Ibai Llanos, TheGrefg i Adri Contreras xutar un penal durant els seus respectius partits. Repassa el més destacat d'aquesta jornada, que ha tornat a ser vibrant. 

L'XBUYER TEAM remunta gràcies a un hat-trick de Joan Poch (3-2)

El primer partit de la jornada ha estat a l'altura. L'XBUYER TEAM ha estat capaç de remuntar en fins a dues ocasions un partit que ha dominat l'efectivitat de Joan Poch. El jugador de l'equip dels germans Buyer ha estat capaç d'anotar un espectacular hat-trick. Un d'aquests tres gols ha arribat a través de la carta especial de penal shootout. Ha estat una sorpresa perquè el llançament no l'ha efectuat ni Carlos Castro (jugador 11) ni Fabián Orellana (jugador 12). 1K FC ha encaixat la segona desfeta consecutiva. 

TheGrefg marca en el darrer minut de partit i dona la victòria a Saiyans (1-0)

El segon partit de la jornada ha estat marcat per la carta dels presidents. Era la primera vegada que aquesta apareixia i el resultat ha estat impressionant, ja que mentre que Adri Contreras ha enviat la pilota per sobra del travesser, TheGrefg ha encertat i ha donat la victòria al seu equip en el darrer minut de partit. Amb aquest triomf, Saiyans es cloca com a líder de la Kings League

Victòria contundent de Kunisports (3-1)

Després d'un mes de competició, ja es pot afirmar que l'equip del Kun Agüero és un dels favorits per estar el pròxim 26 de març al Camp Nou disputant les finals de la Kings League. En aquesta cinquena jornada, Kunisports, liderats per un inspirat Ferran Coromines, han dominat en tot moment el partit i han deixat sense opcions a Últimate Móstoles, l'equip de DjMariio

L'espectacle de Gerard Romero acaba sense premi (4-2)

Durant la prèvia de la jornada, el Jijantes - Porcinos era un dels duels que més 'hype' havia despertat. Els dos presidents, guanyadors dels premis ESLAND, havien assegurat que acceptarien xutar el penal que atorga la nova 'carta presidencial' i així ha estat. Ara bé, el resultat dels dos penals ha estat diferent entre ells, ja que mentre que Gerard Romero l'ha convertit amb solvència, Ibai Llanos no ha estat capaç de fer el mateix. Així i tot, el guanyador final del duel ha estat Porcinos, que ha remuntat dos gols inicials de Jijantes. 

La bogeria dels gols decanta el partit en favor del Rayo de Barcelona (5-4)

PIO FC segueix sense saber el que es guanyar en aquesta Kings League. L'equip de l'streamer mexicana Rivers, malgrat oferir un joc molt ofensiu i de molt bon nivell, no ha pogut endur-se el triomf contra un Rayo de Barcelona que ha sabut aprofitar millor els diferents moments que ha tingut el partit. El partit ha tingut dos minuts molt emocionants de 2 vs 2 que han acabat amb tres gols. 

Aniquiladores guanya un dels partits més èpics de la història de la Kings League

El partit que ha tancat la cinquena jornada ha tingut dues parts molts diferenciates. I és que si en el primer temps, Aniquiladores ha aconseguit anotar cinc gols, Los Troncos han fet el mateix en la segona part per igualar un duel que s'ha acabat decidint en els darrers cinc minuts de partit mitjançant dos gols quasi seguits de l'equip presidit per Juan Guarnizo. Amb aquest resultat, Aniquiladores escala posicions i es col·loca en la zona noble de la taula classificatòria.