Fa setmanes que Florentino Pérez està preocupat. El Reial Madrid guanya, però no convenç, ja que mostra seriosos problemes per tirar endavant els seus partits. A la Copa del Rei, per exemple, va patir per eliminar l'Alcoià, mentre que es va salvar d'autèntic miracle a Elx, on va remuntar un 1-0 a la pròrroga i amb 10, i veient com l'àrbitre evitava els penals anul·lant un gol dels locals en una decisió més que discutible. I aquest diumenge s'ha repetit la història. El Madrid ha empatat 2-2 contra l'Elx al Santiago Bernabéu. I gràcies, ja que l'empat ha arribat en el minut 92.

I per a Florentino Pérez, el gran culpable d'aquesta situació és Carlo Ancelotti, a qui considera que no està sabent treure tot el partit suficient a la plantilla amb la qual compta. I no només això, ja que preocupa molt l'estat físic de l'equip. Aquest diumenge s'ha lesionat Benzema, que ja no va poder jugar a Elx, mentre que l'entrenador continua sense donar-li descans a Casemiro, Kroos i Modric, que cada vegada estan més cansats. La Champions League, contra el PSG, està a tocar i la preocupació continua creixent.

Ancelotti seriós EFE

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid / EFE

Benzema falla un penal i l'Elx s'avança

El Reial Madrid ha començat bé, tranquil, trepitjant àrea amb força facilitat i sense patir massa amb els intents de l'Elx de sortir al contraatac. En aquestes circumstàncies ha arribat la jugada que ho podria haver canviat tot. Recuperació, amb possible falta, de Kroos davant de Pere Milla, i penal clar sobre Vinícius. Benzema, tanmateix, ha enviat el llançament fora, per sobre del travesser, el que ha mantingut el 0-0 al marcador.

I quan semblava que el partit se n'aniria 0-0 al descans, ha arribat el 0-1. Internada de Fidel per la banda dreta i centrada al cor de l'àrea on Boyé s'avança a un despistat Alaba i marca amb el cap. El Reial Madrid ha respost amb contundència, amb un parell d'atacs ràpids, però no ha aconseguit l'empat.

Madrid Elx EFE

Els jugadors de l'Elx, celebrant el 0-1 en el partit del Santiago Bernabéu / EFE

El Madrid salva un punt de miracle

Després del descans, el Reial Madrid ha continuat dominant i buscant l'empat, encara que l'Elx s'ha defensat bé. Al poc de començar la segona part, l'àrbitre ha xiulat un altre penal, sobre Hazard, encara que en aquesta ocasió el VAR l'ha fet rectificar, ja que el belga s'havia tirat clarament. I les males notícies s'han acumulat, ja que poc després Benzema ha demanat el canvi per una lesió muscular. A més, l'Elx, en una acció aïllada, ha aconseguit el 0-2, en una altra jugada en la qual Alaba ha quedat en mal lloc.

El Reial Madrid, tanmateix, no s'ha rendit, i després d'un cop de cap de Casemiro al travesser, ha aconseguit l'1-2, en un altre penal, ara per unes mans de Milla, que Modric no ha fallat. Ja en el descompte, Militao ha aconseguit l'empat que ha evitat el ridícul. Les sensacions, tot i això, cada vegada són pitjors.

Imatge principal: els jugadors de l'Elx, celebrant un gol al Santiago Bernabéu / EFE