El Reial Madrid s'ha emportat aquest dissabte els tres punts de Vallecas en superar amb molts problemes a un Rayo Vallecano que en la segona part ha tingut ocasions clares per avançar-se al marcador. Semblava que el partit acabaria 0-0, ja que el Madrid era incapaç de generar perill, però en el minut 83, en una acció aïllada, Benzema ha aconseguit el gol de la victòria, després d'una bona combinació amb Vinícius.

Amb el partit del París Sant-Germain en la ment de tots, s'esperava que Carlo Ancelotti aprofités l'amplitud de la seva banqueta per fer rotacions. Donar descans a jugadors molt carregats de minuts com Casemiro, Modric, Kroos o Benzema i, canvi, donar-li oportunitats Camavinga, Valverde o Jovic. L'entrenador italià, tanmateix, ha seguit amb el seu immobilisme, situant al terreny al seu onze de gala, amb el canvi obligat de Nacho per Alaba.

Benzema gol Rayo Madrid EFE

Benzema, després de marcar el gol de la victòria contra el Rayo Vallecano / EFE

El Madrid, de més a menys

El Reial Madrid ha començat molt bé el partit, ja que ha superat amb facilitat l'habitual intensitat del Rayo Vallecano, fins a trepitjar amb facilitat la porteria de Luca Zidane. Tot just començar ha pogut marcar Asensio, que no ha pogut superar el porter i tot seguit el mallorquí ha xutat fluix i centrat quan el tenia tot per marcar. El Reial Madrid estava còmode i en el minut 9 ho ha intentat Vinícius amb un obús que ha sortit fora per poc.

Després del setge inicial, el Rayo Vallecano ha aconseguit sortir de l'àrea i començar a recuperar pilotes, en part gràcies a les imprecisions de Casemiro. La primera ocasió local ha estat per a Sergi Guardiola, en una rematada de cap que Courtois ha parat en 2 temps. La resposta l'ha protagonitzat Asensio, que ha tornat a topar amb un Zidane omnipresent. Finalment, el Reial Madrid ha aconseguit marcar, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc de Casemiro (39).

Luca Zidane Rayo Vallecano Reial Madrid EFE

Luca Zidane ha completat un bon partit / EFE

Courtois salva; Benzema marca

Després del descans ha canviat l'escenari. El centre del camp del Reial Madrid, cansat, ha baixat el nivell i el Rayo ha començat a arribar amb facilitat a la porteria de Courtois. En el minut 55, el porter belga ha evitat l'1-0, amb una gran parada a rematada de cap de Mario Suárez. I quan millor estava el Rayo ha arribat una jugada important, una dura entrada de Casemiro a Óscar Valentín que ha acabat en groga i amb el jugador local substituït. La jugada ha canviat el guió, ja que el Madrid ha agafat aire, a més que Ancelotti ha decidit treure Casemiro per donar entrada a Valverde.

A mesura que s'apropava el final del partit s'ha vist un Rayo molt cansat per l'esforç realitzat, mentre que el Reial Madrid ho intentava, encara que sense idees per trencar la línia defensiva local. En el minut 80 ha pogut marcar el Rayo Valecano, però el tret a boca de canó d'Álvaro García n'hi ha aturat Courtois amb una intervenció espectacular. El partit semblava marcat per acabar 0-0, però ha estat llavors quan Benzema ha caçat una pilota i ha combinat amb Vinícius per aconseguir el gol de la victòria. El Reial Madrid, més a prop de la Lliga.

Imatge principal: els jugadors del Reial Madrid, celebrant el gol de Benzema en el partit contra el Rayo Vallecano / EFE