L'Elx ha esgarrapat dos punts contra un Reial Madrid pobre. Una gran segona part dels d'Alacant ha acabat amb un empat contra els blancs (1-1) i han capgirat el marcador advers després del gol de Modric.

L'Atlètic no falla

L'Atlètic de Madrid és el gran candidat a la Lliga i és que aquest dimecres no han fallat en el seu matx contra el Getafe. L'exblaugrana Luis Suárez ha fet l'únic gol per sumar uns nous tres punts que l'impulsen en el lideratge de la classificació. Com necessitaria el Barça els gols de l'uruguaià aquesta temporada.

Sabent el resultat, el Madrid ha saltat al Martínez Valero amb la idea de tornar a casa amb la satisfacció dels tres punts. Els de Zinedine Zidane han sortit a mossegar i han tingut la iniciativa durant el primer temps.

Real Madrid gol Asensio Modric EFE

El Madrid celebra el gol / EFE

Marcelo ha avisat amb un xut acrobàtic que ha acabat al travesser i els d'Alacant ja tremolaven. Seguien passant els minuts, i els valencians s'han anat quedant amb menys espais. Asensio ho ha provat amb un xut espectacular i el refús li ha quedat a Modric que ha rematat a porteria buida.

Els blancs han pogut gaudir de més ocasions per ampliar el marcador, però l'Elx ha sabut defensar-se amb criteri. Els jugadors han marxat als vestidors i llavors els locals han ressorgit.

Carvajal ha fet un penal claríssim i Fidel Chaves ha transformat la pena màxima. Els valencians han fet una genial segona part i han anat fent més mal. Inclús Lucas ha tingut el segon gol, però la pilota ha sortit desviada.

El Madrid ha tingut també les seves amb dos intents de Carvajal i Ramos, però ha sorgit la figura d'Edgar Badia que ha estat providencial amb les seves aturades. La seva qualitat ha permès als seus que el matx acabés amb un 1-1 i que els de Zidane segueixin com a segons a la Lliga.

D'aquesta manera, el 2020 acaba amb l'Atlètic de Madrid com a líder en solitari i dos partits menys, el Madrid, segon, i la Reial Societat és tercera. El Barça, amb el seu empat contra l'Eibar, és sisè mentre que si hagués guanyat hauria pogut acabar l'any com a tercer.

Imatge principal: Els jugadors de l'Elx celebren el gol / EFE