El Reial Madrid no ha passat aquest dissabte de l'empat contra un Sevilla gaire combatiu que no només li ha plantat cara, sinó que ha generat ocasions com per emportar-se els tres punts. Els de Diego Alonso, de fet, s'han avançat al marcador en el tram final, però han vist com els blancs empataven poc després. Amb aquest punt, tanmateix, el Reial Madrid salva el lideratge, encara que pot veure com el Girona li empata a punts i el Barça se'n queda només un, si vencen els seus partits, just abans del gran Clàssic del proper 28 d'octubre.

Carlo Ancelotti ha apostat per un onze molt ofensiu, amb Vinícius i Rodrygo com a parella ofensiva, amb Bellingham en la mitjapunta. Per a la defensa, l'entrenador italià ha optat per Mendy en el lateral esquerre, al costat dels habituals Carvajal, Rüdiger i Alaba, mentre que el centre del camp ha estat per a Tchouaméni, Kroos i Valverde. Els damnificats, doncs, han estat Fran Garcia, Modric, Camavinga i Joselu, que han començat el partit des de la banqueta.

Sevilla Reial Madrid EFE
Els jugadors del Sevilla, celebrant l'1-0 contra el Reial Madrid / Foto: EFE

Bones ocasions sense premi

El Reial Madrid ha començat el partit amb molta intensitat, a la recerca d'un gol ràpid. I ho ha aconseguit, ja que en el minut 3 Fede Valverde ha enviat al fons de la porteria una pilota morta després d'una rematada de Bellingham. El gol, però, ha estat anul·lat, ja que l'anglès estava en fora de joc. Bellingham, de fet, ha pogut marcar poc després, però no ha aconseguit rematar amb encert.

Després d'un quart d'hora de sofriment, el Sevilla ha reaccionat amb virulència, quedant-se molt a prop de l'1-0. En el minut 22, Rakitic ha estat molt a prop de marcar, però el seu tret ajustat l'ha tret Dani Carvajal sota pals. Just després, Ocampos ha obligat Kepa a lluir-se i només dos minuts després ha estat el torn per a Sow, que només davant del porter ha disparat fora. En l'últim tram del primer temps, el Reial Madrid ha tornat a imposar-se en el joc i ha tingut ocasions per obrir el marcador. Sergio Ramos, sota pals, ha evitat el gol d'Alaba i després ho ha intentat Vinícius, amb una rematada que ha desviat Nyland.

Carvajal Bellingham Sevilla Reial Madrid EFE
Carvajal, amb Bellingham, després de l'1-1 en el Sevilla-Reial Madrid / Foto: EFE

Tensió i final frenètic

El segon temps ha començat molt diferent el primer. El ritme del joc d'ambdós equips ha baixat, amb possessions més llargues, especialment del Reial Madrid. Els blancs, de fet, ha aconseguit assetjar el Sevilla, jugant molt a prop de Nyland, la qual cosa és sinònim de perill. L'ocasió més clara ha estat per a Rodrygo, que després d'un gran centre de Fede Valverde s'ha quedat amb tot de cara per marcar, però el seu tret l'ha desviat el porter local amb el cos (57).

El Sevilla, a poc a poc, s'ha anat refent i ha començat a buscar Kepa amb centres laterals. En-Nesyri i Ocampos han rematat un parell sense massa perill, però a la tercera ha arribat la vençuda. El centre d'Acuña, molt precís, l'ha acabat rematant Alaba al fons de les xarxes (74). El Sevilla havia fet el més difícil, però l'alegria li ha durat 4 minuts, el temps que ha tardat el Reial Madrid a empatar. El gol ha arribat en una falta lateral que Dani Carvajal ha rematat entrant al primer pal. Els últims minuts han estat una bogeria, amb els dos equips buscant la victòria. En el minut 80, Sergio Ramos ha vist com Kepa evitava el 2-1 amb una d'estirada impressionant. Al final, molta tensió i emoció, però el marcador no s'ha tornat a moure.