El Reial Madrid no ha pogut passar de l'empat contra el Celta al Santiago Bernabéu (2-2). El gol inicial dels gallecs els ha permès tenir el marcador favorable durant tota la primera part, però el Madrid ha aconseguit donar-li la volta al marcador en el segon temps gràcies als gols de Toni Kroos i Sergio Ramos. Aquesta remuntada, però, no ha estat definitiva, ja que el Celta ha empatat el partit en el minut 85. I el Barça és feliç perquè es reenganxa a la Lliga Santander i es queda a un punt dels blancs.

Onada blanca de perill

La primera part ha començat amb el guió habitual del Madrid, tocar i mantenir la possessió, però el seu planning s’ha torçat ben ràpid. Un gol de Smolov al minut 7 de partit gràcies a una passada entre línies espectacular de Iago Aspas ha provocat que el Madrid jugués tota la primera part com si es tractés dels últims minuts d’una final.

sergio ramos reial madrid EFE

La intensitat dels jugadors de Zidane ha estat màxima, pressionant i atacant sense donar treva el Celta. La gran majoria del perill del Madrid ha arribat per mitjà dels centres i els xuts de fora de l’àrea, que han fet aixecar l’espectador més d’un cop del seient, però el gol no ha arribat i el Celta ha marxat al descans amb 0-1 al marcador.

Ball de gols

La segona part ha començat de la pitjor forma possible per al Celta, primer amb un gol anul·lat per fora de joc a Sergio Ramos, i després per un gol vàlid de Kroos. El centre ras de Marcelo al cor de l'àrea ha estat un regal que el migcampista alemany no ha desaprofitat. A més de veure com el Madrid li empatava, el Celta també ha lamentat la lesió del seu migcampista Kevin, que s'ha fet mal al genoll amb un cop fortuït amb Casemiro.

benzema kroos reial madrid celta EFE

La remuntada del Madrid ha arribat al minut 65, quan l'àrbitre ha assenyalat penal sobre Hazard i Ramos no ha desaprofitat l'oportunitat per marcar el segon gol del Madrid. El Celta, per la seva part, ha resistit com ha pogut els atacs madridistes i ha arribat en comptagotes a la porteria de Courtois. El jugador més destacat dels gallecs ha estat l'exblaugrana Rafinha, que ha sigut el far de l'equip i ha combinat tant com el Madrid li ha permès.

Una de les poques arribades del Celta ha acabat amb el segon gol al minut 85. Santi Mina ha aprofitat una assistència preciosa de Denis Suárez i ha posat l'empat al marcador. Encara han quedat 10 minuts de patiment per als gallecs, que han aguantat les envestides madridistes com han pogut i han permès que el Barça retalli distàncies amb el Madrid.

Hazard, la millor notícia per a Zidane

La millor notícia per a l'entrenador madridista ha estat la recuperació d'Eden Hazard. El davanter belga, que portava lesionat des del 26 de novembre de l'any passat, ha reaparegut aquesta nit amb una participació excel·lent. En la primera part ha estat el jugador de referència de l'equip i en la segona part ha aconseguit provocar el penal que ha transformat Sergio Ramos.