El Reial Madrid ha remuntat el segon partit de la pretemporada contra l'Arsenal (2-2). Els blancs han guanyat el matx des dels penals (3-2), però la pitjor notícia per a Zinedine Zidane és la lesió de gravetat de Marco Asensio, que estava sent el millor del xoc fins al moment.

Lesió de gravetat d'Asensio

Bale i Asensio van donar la volta al partit després dels gols de Lacazette i Aubameyang en la primera part. Zidane es va quedar amb 10 homes quan al minut 8, l'àrbitre va expulsar Nacho per segona groga. El defensa va fer una entrada dura als pocs minuts de començar el partit i després va impedir el primer gol de l'Arsenal amb una mà dins l'àrea.

Com a conseqüència de l'expulsió, el sacrificat va ser Jovic que només va poder disputar 18 minuts. En el seu lloc va sortir Varane i d'aquesta manera el Madrid recuperava la línia defensiva de quatre.

El matx ha estat de pretemporada, però la duresa del partit semblava que hi hagués alguna cosa en joc. Sokratis va perdre el cap i va ser expulsat en el minut 40 per dues entrades consecutives a Kroos i Modric.

Zidane va donar entrada a Gareth Bale, que sembla que té la rampa de sortida llesta. El gal·lès es va reivindicar amb un gol, però el francès va assegurar que la bona actuació de l'extrem no canviava la seva situació. El pròxim partit dels blancs és la matinada de dissabte contra l'Atlètic de Madrid.