El Reial Madrid encara pensa en la Lliga Santander i no llança les seves opcions de títol. El conjunt blanc ha atropellat un dèbil Almeria (4-2) en un partit que ha servit perquè els jugadors del Reial Madrid agafin moral. Un hat-trick d'un immens Karim Benzema i un golàs Rodrygo Goes han decantat la balança al Santiago Bernabéu.

Benzema marca el camí del Reial Madrid

El Reial Madrid tenia pressa per aconseguir els tres punts i per pensar en el proper repte. L'Almeria, buscant allunyar-se del descens, ha estat molt inferior des de l'inici. Carlo Ancelotti ha apostat per un equip molt titular i capaç de marcar les diferències des de l'inici. I la clau de tot ha estat la connexió constant entre Benzema i Vinícius Júnior.

Ja al minut 4, primera ocasió clara del davanter francès. Però és que al minut 5, gol de Benzema després d'una jugada magnífica de Vinícius des de la banda esquerra (1-0). Una primera diana que ha estat acompanyada d'una altra del mateix Benzema al minut 17 (2-0) després d'un increïble regat de Rodrygo. El Reial Madrid ha estat molt superior i increïblement lúcid en la fase ofensiva. I com que aquesta vegada hi tornava a ser Thibaut Courtois a la porteria, doncs la calma en defensa era total.

Karim Benzema celebracion gol Real Madrid
Karim Benzema celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE

L'Almeria ha tingut algun tímid intent en atac, però els davanters estaven sols. I superar una defensa del Reial Madrid molt ben posicionada era una tasca pràcticament impossible d'assolir. El partit era un atac total del Reial Madrid, que mica en mica ha anat minant la moral esperançadora de l'Almeria. I abans del descans s'ha pogut generar encara més distància en el marcador, ja que Benzema ha completat el seu hat-trick (3-0), però l'Almeria ha respost amb un gol de Lázaro Vinícius (3-1).

L'Almeria no pot amb el Reial Madrid

Un duel dominat a plaer pel Reial Madrid i que ho ha seguit sent així al segon temps. Golàs de Rodrygo a la represa (4-1) per encara fer més mal a un Almeria descentrat, però igualment persistent en els seus esforços. I Lucas Robertone ha tornat a escurçar distàncies al minut 61 (4-2).

Dani Ceballos Rodrygo Goes Real Madrid
Rodrygo Goes celebrant el seu gol amb Dani Ceballos / Foto: EFE

Un partit trencat a fases, però també on el volia un Reial Madrid infinitament superior i demostrant que podia fer molt més mal. Després el duel s'ha començat a posar dur, amb entrades fora de lloc, i Ancelotti ha fet canvis pensant en els propers objectius de l'equip blanc.

Al final, victòria molt còmode del Reial Madrid, que ha atropellat l'Almeria perquè ha fet el que ha volgut quan ha volgut. I d'aquesta manera segueix sense llançar la Lliga i torna a posar pressió al Barça.