Arriben notícies importants referents al cas Kylian Mbappé des de França. Segons ha informat el diari francès Le Parisien, un dels mitjans més fiables que segueixen l'actualitat del Paris Saint-Germain, Mbappé hauria ja pres la decisió de jugar al Reial Madrid la pròxima temporada. Segons aquesta mateixa font, el PSG ja ha assumit que la seva màxima estrella abandonarà la seva ciutat natal aquest estiu com a agent lliure, per tal de complir un dels seus somnis esportius: jugar al Santiago Bernabéu de blanc.

"La batalla està perduda", assegura Le Parisien

Ara bé, Le Parisien afirma també que encara falta que arribi l'acord entre el Reial Madrid i el jugador. És a dir, Mbappé ja hauria pres la decisió de no renovar la seva vinculació contractual amb el Paris Saint-Germain, que acaba el pròxim 30 de juny, i de decantar-se per l'opció del conjunt blanc, però encara falta que Florentino Pérez i el crac gal es posin d'acord per tancar els detalls d'un contracte que mantindrà al '7' del PSG com un dels esportistes millor pagats del planeta.

Amb aquesta notícia, es comencen a entendre millor les intencions d'un Kylian Mbappé que, des del passat 1 de gener, ja pot negociar amb qualsevol equip com a agent lliure. Però malgrat això, el jugador francès vol mantenir el silenci i la calma. L'estrella parisenca mai ha protagonitzat entrevistes en què ha parlat clar sobre el seu futur, i ara sembla que optarà per seguir la mateixa estratègia fins que es conegui, de manera oficial.

Un serial de 8 anys que encara continua viu

Així doncs, el serial de Kylian Mbappé ha viscut un nou episodi transcendental, però que encara no serà del tot decisiu. Cal recordar que Mbappé sona per fitxar pel Reial Madrid des de fa vuit anys, quan, després de brillar amb el Monaco amb només 18 anys, es va decantar per l'oferta del PSG per sobre de la del conjunt merengue. Des de llavors, Florentino Pérez ha intentat fitxar l'atacant gal en nombroses ocasions, però per diferents motius mai no ha pogut tancar aquest anhelat fitxatge.

Kylian Mbappé PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville
Kylian Mbappé, celebrant un gol amb el PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville

Aquest estiu, en canvi, sembla que l'escenari és ideal per veure, d'una vegada per totes, Mbappé al Reial Madrid. Coneixent els precedents, no es descarta un gir radical dels esdeveniments en els pròxims mesos, però a hores d'ara la decisió del jugador sembla ferma.