Fede Valverde és en aquests moments el jugador més en forma del Reial Madrid. En uns quants mesos no només s'ha convertit en una peça fonamental per a Carlo Ancelotti, sinó que també s'ha erigit en un futbolista determinant, i ha explotat la seva faceta anotadora, com demostren els set gols que ha anotat fins al moment. Ja era un dels cracs més estimats i respectats per l'afició, i ara ho és encara més.

La progressió que ha experimentat ha estat senzillament espectacular, i això no ha passat desapercebut per a alguns clubs. Per exemple, el Liverpool, que a l'estiu ja va intentar fer-se amb els seus serveis, i va arribar a oferir una quantitat propera als 100 milions d'euros per la seva contractació. Una proposta que Florentino Pérez ni va estudiar, ja que la va rebutjar de manera instantània, i sense pensar-s'ho dues vegades. Malgrat això, Jürgen Klopp no havia aconseguit oblidar-se d'ell.

Fede Valverde Elche Reial Madrid / Foto: EFE
Fede Valverde/ Foto: EFE

I novament els 'reds' s'havien posat en contacte amb l'internacional uruguaià i amb el seu entorn, per conèixer la seva disponibilitat. Volien saber si estava disposat a trair 'Carletto' i abandonar el Santiago Bernabéu, i per a això li oferien un xec en blanc. Estaven disposats a pagar-li tot el que fos necessari, i a oferir una quantitat molt més elevada per aconseguir que li obrissin les portes de sortida.

Una cosa que sembla altament improbable que passi, ja que al Madrid no tenen previst desprendre's de Valverde ni per tots els diners del món. I l'ex del Deportivo de la Coruña i de Peñarol de Montevideo tampoc no tenen cap intenció de marxar d'Espanya, on se sent com casa. Així que ara per ara també ha descartat la idea de traslladar-se a Anfield, per molta que la Premier League sigui una competició que el sedueixi.

De fet, més que anar-se'n, el que pot fer en els propers mesos és renovar el seu contracte, i elevar la seva clàusula de rescissió, amb la seva corresponent pujada de sou. Se l'ha guanyat amb el seu rendiment i la seva actitud.

El Manchester United també va temptar Valverde

I recentment s'ha conegut que el Liverpool no va ser l'únic conjunt anglès que va estar interessat en Valverde, i que va arribar a fer una proposta a Florentino Pérez. Perquè, segons expliquen diversos mitjans, el Manchester United es va obsessionar amb el polivalent centrecampista de 24 anys.

Van provar de treure'l del Madrid, i va ser l'objectiu número 1. Però veient que no hi havia manera d'arribar a un acord, i que el sud-americà no estava interessat en anar-se'n a Old Trafford, no van tenir més remei que oblidar-se d'ell i centrar-se en Casemiro, a qui sí que van aconseguir convèncer.