El Reial Madrid ha remuntat el partit contra el Valladolid després d'una primera part nefasta (1-4). Els locals s'han avançat al marcador amb un gol d'Anuar, però Benzema ha decidit salvar els blancs d'un nou desastre amb un doblet.

Ser el Madrid en aquests moments és complicat. El conjunt blanc està passant per una de les seves pitjors temporades dels últims temps i ara mateix estan en una tessitura més que complicada. Eliminats de la Copa del Rei i de la Champions, i pràcticament sentenciats a la Lliga, el Madrid ha d’afrontar els següents tres mesos amb el convenciment de millorar de cara la temporada vinent.

El Valladolid no ha tingut la sort de cara

La primera part ha estat completament del Valladolid. L’inici ha estat frenètic i només en el minut 11, els locals han tingut l’oportunitat d’avançar-se al marcador des del punt de penal. Alcaraz ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima, però Sergio González es repensarà si ho farà de nou en una altra ocasió. La pilota s’ha anat als núvols i contra el Madrid, el Valladolid no es pot permetre fallar un penal.

Courtois Valladolid EFE

El Madrid estava passant per un moment crític i la feblesa defensiva era palesa. El Valladolid ho sabia i ho volia aprofitar. Guardiola ha marcat, però li han anul·lat per fora de joc, i només tres minuts després nova diana del mateix jugador, però amb el mateix resultat, anul·lat per fora de joc.

L’àrbitre Gil Manzano ha hagut de recórrer al VAR per mirar d’observar si el gol era legal i ha estat llavors quan hi ha hagut una de les imatges còmiques de la nit. En la televisió s’ha mostrat com no hi havia ningú a la sala del videoarbitratge. El Valladolid estava millor sobre la gespa i trencava les línies del Madrid com volia.

Era qüestió de temps que el gol arribés al lluminós i així ha estat. Anuar ha obert la llauna després d’una jugada ràpida que feia justícia pel que s’estava veient en el terreny de joc. La felicitat del Valladolid no ha durat gaire i és que només cinc minuts després Varane ha empatat el matx després d’una errada de Masip.

Valladolid Reial Madrid EFE

El plantejament de Sergio González estava funcionant, però no acabaven de sentenciar el Madrid. En la represa, el xoc estava obert, però eren els locals els que tenien la iniciativa. El punt d’inflexió ha estat quan Óscar Plano ha fet un penal a Odriozola de manera incomprensible.

Benzema exerceix de capità

Benzema no és Alcaraz i no ha fallat el penal. 1-2 en el marcador, però encara quedava temps de reacció per part del Valladolid. Ha estat llavors quan el davanter francès ha exercit de capità del Madrid i ha marcat una nova diana. 1-3 que ha acabat de sentenciar el Valladolid. Els aficionats del José Zorrilla intentaven animar, però després de tot el que havia passat se’ls feia molt complicat capgirar el marcador.

Un detall de qualitat de Modric ha provocat el quart gol del Madrid i amb aquesta diana el Valladolid ja s'ha donat per mort. Santiago Solari pot respirar, de moment, però l’alè de Jose Mourinho cada vegada és més present.