Rafa Nadal ha tornat al tennis per la porta gran, tal com tothom s'esperava. El tennista manacorí, que ja va superar Dominic Thiem en el dia del seu retorn, ha continuat amb un gran joc contra l'australià Jason Kubler als vuitens de final del torneig 250 de Brisbane (6-1 i 6-2). El manacorí ha tret a passejar el seu millor joc i la seva gran solidesa mental per arribar amb certa facilitat als quarts de final de la competició.

Rafa Nadal supera Jason Kubler

Ja en el primer punt, ace per a Nadal, que començava a mostrar com de fàcil seria el partit. I ho ha estat perquè ha mostrat la seva millor versió, sent molt segur en tots els cops i sense gairebé mostrar cap dubte. Però és que després de fer l'1-0 ha arribat el 2-0 quan ha trencat el servei de Kubler en blanc. I Nadal s'ha arribat a situar 5-0, just abans de cedir el primer joc del partit i acabar el primer set amb un ràpid 6-1. Nadal, molt batallador, no ha donat per perdut cap punt i s'ha mostrat molt segur al servei, tal com va passar en el dia del seu debut contra Thiem.

Però si al primer set Kubler ja havia tingut problemes al colze dret, demanant les assistències, se n'ha ressentit durant la resta del partit. Nadal ha aconseguit un nou break en blanc per començar el segon set i aleshores ha arribat el moment de provar nous cops. Veient que el partit estava on volia que estigués, el tennista manacorí ha arriscat una mica més per saber com actuar en partits més exigents, però també s'ha notat la baixada de ritme. Malgrat tot, Kubler no ha pogut respondre i el partit ha acabat amb un 6-2 a favor de Nadal.

Rafa Nadal escala posicions al rànquing ATP

Nadal s'ha desfet de Kubler, el número 102 del món. I el manacorí, tot i començar el torneig en el número 672 del rànquing ATP, continua sumant posicions. Amb aquesta segona victòria Nadal ja és virtualment el número 451.

I als quarts de final, partit que es jugarà aquest divendres a Brisbane, Nadal s'enfrontarà al local Jordan Thompson, que és el número 55 del rànquing. Cada vegada hi ha més exigència en un torneig que està sent molt positiu per a Rafa Nadal. I a partir d'aquí ja veurem quin és el seu nivell i quins són els propers compromisos del tennista manacorí.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!