Enmig de l'auge del moviment Black Lives Matter a l'NBA, sembla difícil de creure que algú s'atrevís a fer un comentari racista en la bombolla d'Orlando, però així ha estat. Ha succeït en el partit dels Dallas Mavericks contra Los Angeles Clippers, on els primers han perdut per 123 a 130. Montrezl Harrell, el pivot dels Clippers, ha insultat Luka Doncic, fet que no ha deixat indiferent ningú.

Els dos jugadors han mantingut una picabaralla des del principi del partit. En el primer quart, Harrell s'ha girat per cridar-li al base eslovè "bitch ass white boy", el que podríem traduir com "puto noi blanc". Una conducta completament inacceptable si tenim en compte que la gran majoria dels jugadors porten missatges a l'esquena com a protesta contra el racisme. 

Aquest no ha estat l'únic moment en què els jugadors s'han dirigit unes paraules. En una acció del joc on el pivot dels Clippers ha caigut a terra, Doncic li ha dit que deixés de llançar-se, el que ha incendiat encara més els ànims de Harrell.

No cal ni esmentar que els insults que tenen com a base el color de pell no estan permesos, ni de blancs a negres, ni a l'inrevés.

Ensurt de Doncic

La mala notícia també ha vingut de part del base dels Mavericks. Al final del tercer quart, Doncic s'ha torçat el turmell i ha quedat estès a la pista mentre el joc seguia. Tot i que les imatges no presagien res bo, el propi jugador s'ha encarregat de tranquil·litzar l'afició.

"No és tan dolent. He tingut sort de què fos el meu turmell esquerre i no el meu dret", va explicar en la conferència de premsa, en referència al fet que ja ha tingut diverses lesions en el peu esquerre. Després del partit el base va abandonar les instal·lacions pel seu propi peu però coixejant visiblement. Ara només queda esperar al resultat de la ressonància magnètica per veure quina és la dimensió de la seva lesió.