El tècnic blanc-i-blau Quique Sánchez Flores s'ha mostrat trist després de la derrota contundent davant el Barça al Camp Nou. Després del 5-0 encaixat, Quique ha reconegut que a l'equip no li han acabat de sortir les coses que tenien plantejades des del principi. La mala sort de cara a porteria i, una altra vegada, Leo Messi, han estat determinants.

D'altra banda, Quique ha destacat que el primer gol en fora de joc de Messi no ha estat clau en el partit, però sí que ha remarcat que els cinc gols encaixats són massa càstig. El tècnic madrileny també s'ha mostrat molest per com l'equip ha abaixat els braços després dels primers gols.

Paraula de Quique

5-0 final: "És massa càstig. Em quedo amb que hem de cuidar els resultats, ja que no és el mateix perdre de tres gols que de cinc. De tot s'aprèn i d'aquesta situació ho farem".

Primer gol de Messi en fora de joc: "No ha estat definitiu perquè el Barça té jugadors que al final acaben generant ocasions, però sí que ha estat important. Hem hagut de canviar les posicions per defensar. Ens enfada per això".

Joc del Barça: "Té harmonia en el seu joc, i si no té aquesta harmonia, té grans individualitats. Quan juga Iniesta o Messi et generen situacions difícils. Et deixen pensar molt poc".

Messi, decisiu: "Leo és qui és. Ha tingut dues pilotes dins l'àrea gràcies a rebots, i si li cauen a ell és fàcil que acabin al fons de la xarxa".

Dificultat per veure porteria: "No tenim menys potència a dalt. Tenim un dèficit de jugadors que no estan a un nivell òptim. Molts vénen de superar lesions, i per tant, equilibrar l'equip porta un temps. Encara així, estic convençut que han donat el cent per cent".

Dembélé: "És molt ràpid i veloç. Sap llegir molt bé les jugades i en el cinquè gol ho ha demostrat".

Pressió alta: "És molt molest jugar davant el Barça defensant. Ja estàs obligat a fer-ho sí o sí per la qualitat de l'equip. És necessari canviar el lloc on defensaràs, si no es converteix en un monòleg total".

Àrbitre: "Li he dit que és una pena que no es pugui parlar amb ells. Som educats i és una pena. Fa anys era una cosa normal".