L'eliminatòria entre el Bayern i el PSG ja forma part de la història de la Champions. I és que com ja va succeir al partit de Munic (2-3), aquest dimarts ambdós equips han firmat un partidàs en el qual ha passat pràcticament de tot, una delícia per a l'aficionat neutral que s'ha acabat emportant el PSG gràcies a valor doble dels gols marcats a domicili.

I és que el partit l'ha guanyat el Bayern (0-1), que fins i tot i això ha notat moltíssim les baixes de Süle, Gnabry, Goretzka i, sobretot, Lewandowski, absències molt importants, i en totes les seves línies, que li han impedit passar per sobre d'un PSG que aquest dimarts ha estat superior, malgrat quedar-se incomprensiblement sense marcar.

Mbappé PSG Bayern Europa Press

Mbappé ha estat a punt de marcar en la primera part amb un xut creuat / Europa Press

El PSG perdona i el Bayern entra a l'eliminatòria

El futbol és capritxós, i aquest dimarts s'ha tornat a demostrar. I és que així com al partit d'anada el Bayern va dominar en tots els aspectes del joc excepte en el marcador, en aquesta ocasió s'han canviat les tornades. Perquè el PSG ha firmat un gran partit, especialment a la primera meitat, amb un Neymar estratosfèric. Els de Pochettino, de fet, han tingut més ocasions en els primers 45 minuts que en els 90 de l'Allianz, on van marcar 3 vegades.

Neymar Coman Lucas Hernández EFE

Neymar, pressionat per Lucas Hernández i Coman, en el PSG-Bayern d'aquest dimarts / EFE

Aquest dimarts, però, el PSG ha xutat, en només 45 minuts, 2 vegades als pals, les 2 de Neymar, i Mbappé i el brasiler han tingut ocasions claríssimes, però res. El Bayern, molt més imprecís que a l'anada, en canvi, n'ha tingut prou amb una jugada aïllada per marcar el 0-1, obra de Choupo-Moting, que ha aprofitat un refús de Keylor Navas per obrir l'eliminatòria.

El PSG no sentencia i acaba patint

I la dinàmica s'ha mantingut a la segona part, en la qual el PSG ha continuat ben plantat sobre la gespa, però negat de cara al gol. La millor jugada ha arribat al minut 53, en una cavalcada espectacular de Neymar que, després de combinar amb Mbappé i Di Maria, no ha marcat per ben poc.

A poc a poc, però, el Bayern ha anat tancant el PSG, que cada vegada que recuperava la pilota sortia amb perill, amb Neymar i Mbappé com a líders. Al final, els bavaresos han vorejat el miracle, però la imprecisió en l'última passada, com ja els hi va passar a Munic, els ha acabat sortint molt car.

El Chelsea elimina el Porto

A l'altre partit de la jornada, el Chelsea ha fet valer el 0-2 que va obtenir al partit d'anada, també disputat al Sánchez Pizjuán de Sevilla, per obtenir un bitllet per a les semifinals de la Champions, en les quals s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria entre el Liverpool i el Reial Madrid.

Kanté Chelsea Porto Europa Press

Kanté, protegint una pilota davant la pressió d'Uribe / Europa Press

L'equip de Tuchel, que ha arribat al tram final de la temporada en un estat de forma i de confiança formidable, no ha patit per tornar a aturar en sec al Porto, que almenys s'ha emportat l'alegria de guanyar el partit, amb un golàs de xilena, de Taremi, ja en el temps de descompte (0-1).

Els quarts de final de la Champions es completaran aquest dimecres, en què es veuen les cares el Liverpool i el Reial Madrid (3-1 a l'anada a favor dels de Zidane) i el Dortmund i el Manchester City (2-1 a l'anada favorable als de Guardiola).

Imatge principal: Mbappé, en una acció del PSG-Bayern d'aquest dimarts / EFE