Els presos polítics ja estan de camí a Catalunya, arriben aquest dimecres a la presó de Lledoners, però abans de marxar de Soto del Real van parlar de futbol i de l'actualitat del Barça amb el capellà del centre penitenciari, el pare Paulino, segons ha informat Mundo Deportivo.

Van assistir a la missa de diumenge Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull, i també es va apropar Jordi Sànchez que es va voler acomiadar del capellà. Una de les converses que tenien regularment els presos i Paulino era sobre futbol i en especial sobre el Barça.

Neymar Jr Barça pretemporad Estats Units   FCB

FC Barcelona

Paulino és un gran culer i va preguntar als presos per un possible retorn de Neymar al Barça. Tots estan en contra i li van comentar que si es trobava amb Josep Maria Bartomeu, li fessin arribar aquest missatge, sempre segons la mateixa informació del diari esportiu.

No obstant això, sí que veurien amb bons ulls el fitxatge de Griezmann. Per acabar amb aquesta història, el capellà de Soto del Real es va trobar amb Bartomeu el passat diumenge i li va fer arribar el desig dels presos.