No hi ha cap mena de dubte que la gran imatge referent als homenatges a Diego Armando Maradona va ser la de Leo Messi marcant un gol i mostrant la samarreta del '10' a Newell's Old Boys. De fons, sí que cal recordar que el Barça va golejar l'Osasuna en un migdia de diumenge plàcid i de record cap al Pelusa. Però també cal parlar d'unanimitat en les portades esportives d'aquest dilluns 30 de novembre del 2020.

Poc a afegir perquè els diaris Sport, Mundo Deportivo, Marca, As i L'Esportiu han coincidit plenament en el moment i en el protagonista que havia de formar part d'unes portades que segurament passaran a la història. Messi va fer el quart i últim gol del Barça, que tothom esperava, perquè l'actual '10' blaugrana fes el seu particular homenatge.

Va ser al minut 73 del partit disputat ahir al Camp Nou quan Messi, després d'un potent i precís xut creuat des de la frontal de l'àrea amb la cama esquerra va establir el 4-0. Un gol que tothom esperava i que no podia passar d'avui perquè en aquest partit havia de fer sí o sí el seu particular homenatge a Maradona. Es va treure la samarreta i va mostrar que duia la que va lluir el Pelusa en els pocs partits que va jugar amb Newell's, club argentí de la ciutat de Rosario que, precisament, és el club que va veure donar els primers passos a Messi en el món del futbol.

Sport Portada 30 11 2020

Mundo Deportivo Portada 30 11 2020

Marca Portada 30 11 2020

As Portada 30 11 2020

L'Esportiu Portada 30 11 2020