Grans notícies per al Girona. El Consell Superior d'Esports (CSD) ha informat aquest dimecres que deixarà entrar aficionats als camps de futbol i als pavellons de bàsquet a les regions que es trobin en les fases 1 i 2 de la desescalada de la pandèmia del coronavirus. Catalunya entra en aquesta equació i, per tant, Montilivi podrà acollir els seguidors gironins.

El CSD permet l'entrada de públic

El Girona disputa aquest dimecres a la nit (21.00h) el primer partit del play-off d'ascens a la Primera Divisió contra l'Almeria i el CSD ha permès un màxim de 1.500 espectadors per estadi. Per tant, el club català s'ha posat a treballar a correcuita i ha informat sobre el procés per obtenir les entrades.

TUIT Girona FC

"El CSD acaba d'informar que fins a 1.500 aficionats podran accedir a Montilivi. Malgrat el poc marge amb el que se'ns ha comunicat la decisió us animem a que vingueu a l'estadi. En els propers minuts s'informarà sobre el procés de compra d'entrades", ha comentat el club gironí.

Molta il·lusió dels aficionats del Girona per aquesta nit no només perquè està en joc l'ascens a Primera sinó perquè alguns poden tornar a Montilivi quinze mesos després. Els jugadors de Francisco arriben en plena forma a aquest play-off i és que traient l'últim empat contra el Cartagena, van acumular una espectacular ratxa de set partits seguits guanyats. Després d'Espanyol i Mallorca, només queda una última plaça per a pujar a Primera i es disputarà entre el Leganés, Almeria, Girona i Rayo Vallecano.

El procés de compra de les entrades ha estat discutit per alguns i celebrat per altres. Molts usuaris s'han queixat que facin pagar els socis i d'altres no entenien com es podia col·lapsar la pàgina web. L'entitat gironina ha venut les entrades per trams, prioritzant la dels abonats. Els preus oscil·len els 10 i 20 euros.

Aficio torna a Montilivi @GironaFC

A més, el Girona ha especificat les normes per als aficionats que assisteixen al camp: "respectar la franja d'accés assignada, presa de temperatura, mascareta FFP2 obligatòria, desinfecció de mans a l'accés, respectar el seient assignat i no es pot menjar a l'estadi".

Al bàsquet, 1.000 persones

En bàsquet, el límit d'espectadors serà de 1.000 persones com a màxim en comunitats en fases 1 i 2. "Les decisions s'adopten després de les oportunes consultes a Sanitat, la Lliga i l'ACB", ha assegurat el comunicat del CSD.

 

Imatge principal: Aficionats del Girona a Montilivi en una imatge d'arxiu / Girona FC