Gerard Piqué podria ser sancionat amb entre 4 i 12 partits per criticar els àrbitres en una entrevista al youtuber DjMaRiiO. Així ho assegura el periodista Ramón Fuentes al diari Sport. Segons aquesta informació, les declaracions del central blaugrana ja estan a sobre de la taula del departament d'Integritat de la RFEF, que ara estudiarà si les remet o no al Comitè de Competició perquè dugui a terme la consegüent sanció.

enganxada amb dj mariio portada

Piqué, durant l'entrevista que li va fer aquest dijous DjMaRiiO / DjMaRiiO

Piqué, sense pèls a la llengua

Piqué, en plena fase de recuperació de la seva lesió al genoll, va atendre aquest dijous el youtuber DjMaRiiO i, posteriorment, l'streamer Ibai Llanos. En ambdues converses, amenes i desenfades, van sorgir moltíssims temes i en cap Piqué es va mossegar la llengua: "El que va passar la lliga passada és el més esperpèntic que he viscut a la meva vida. Si comparem entre el Madrid i el Barça hi ha molta diferència", va afirmar sense embuts a DjMaRiiO, una frase que li pot acabar costant una sanció.

"Un exàrbitre va dir que el 85% dels àrbitres són del Madrid. Com no xiularan a favor seu? Encara que sigui inconscientment, com no tiraran més cap a un bàndol que cap a l'altre?", va afegir el central, puntualitzant, això sí, que "respecta la seva tasca i que sempre intenten fer-ho el millor possible".

Ibai Gerard Pique Twitch @Ibai

Piqué va atendre aquest dijous l''streamer' Ibai Llanos / @ibai

Piqué s'exposa a una sanció d'entre 4 i 12 partits

En el cas que el Departament d'Integritat de la RFEF consideri que les paraules de Piqué posen en dubte l'honorabilitat de l'estament arbitral, s'avisarà al Comitè de Competició, que podria aplicar l'article 100 bis del Codi Disciplinari de la RFEF: "La realització per part de qualsevol persona subjecta a disciplina esportiva de declaracions a través de qualsevol mitjà mitjançant les quals es qüestioni l'honradesa i la imparcialitat de qualsevol membre del col·lectiu arbitral o dels òrgans de la RFEF; així com les declaracions que suposin una desaprovació de l'activitat de qualsevol membre dels col·lectius esmentats quan s'efectuïn amb menyspreu o quan es faci servir un llenguatge ofensiu, insultant, humiliant o malsonant, seran sancionats:

- Tractant-se de futbolistes, tècnics, preparadors físics, delegats, mèdics, ATS/FTP, ajudants sanitaris o encarregats de material, de quatre a dotze partits de suspensió i multa en quantia de 601 a 3.005,06 euros".

A Piqué, doncs, li podrien caure fins a 12 partits per les seves paraules.

 

Imatge principal: Piqué, parlant amb l'àrbitre Soto Grande durant el partit de Getafe / EFE